Weather Icon

Οι Βρετανοί “τρόλαραν” με σεξουαλικά υπονοούμενα το σχέδιο του γιγάντιου αγάλματος στα Κατεχόμενα (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Οι Βρετανοί “τρόλαραν” με σεξουαλικά υπονοούμενα το σχέδιο του γιγάντιου αγάλματος στα Κατεχόμενα (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Μετά τη δημοσιοποίηση των σχεδίων για κατασκευή ενός τεράστιου αγάλματος που θα «κοιτάζει» το λιμάνι της σκλαβωμένης  Κερύνειας, κάποιοι εντόπισαν μια «πονηρή» λεπτομέρεια, κοιτάζοντας το έργο από μια συγκεκριμένη οπτική γωνιά.

Το άγαλμα με το όνομα «The Noble Peasant (O Ευγενής Αγρότης)» αναπαριστά έναν σκυφτό αγρότη με μουστάκι που έχει ως στόχο «να γιορτάσει και να αναδείξει την εσωτερική ευγένεια των απλών ανθρώπων».

The Noble Peasant (Picture: ARUCAD)

Στην ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για το άγαλμα αναφέρεται: «Σε μια χώρα που έχει βιώσει διχασμό και συγκρούσεις στο παρελθόν, ενοποιητικό παράγοντα αποτελούσε το γεγονός ότι όλοι οι Κύπριοι ήταν, μερικές γενιές πριν, γιοι και κόρες του χώματος- αγρότες και κτηνοτρόφοι».

Ο εμπνευστής  ισχυρίζεται ότι θα  είναι πιο ψηλό από το άγαλμα του Χριστού του Λυτρωτή στο Ρίο ντε Τζανέιρο και πιο ψηλό από το Άγαλμα της Ελευθερίας στη Νέα Υόρκη (το σώμα του οποίου είναι 33 μέτρα).

The Noble Peasant (Picture: ARUCAD)

Βρετανική εκπομπή πάντως ανέδειξε την «πονηρή» πτυχή του έργου, σχολιάζοντας τη γονατιστή στάση του αγάλματος που αφήνει «σεξουαλικά υπονοούμενα». Μάλιστα, ένας από τους παρουσιαστές της εκπομπής σχολίασε ότι «δεν πρόκειται για αστείο. Αυτό είναι το γόνατό του».

The Noble Peasant (Picture: ARUCAD)

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: Σχέδια για κατασκευή τεράστιου αγάλματος στην κατεχόμενη Κερύνεια (ΦΩΤΟ)

ΠΗΓΗ: sigmalive.com

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube