Weather Icon

Καλεντερίδης back to back για την επίσκεψη Τσαβούσογλου στη Θράκη! Δύο δυνατές πρεμιέρες (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλεντερίδης back to back για την επίσκεψη Τσαβούσογλου στη Θράκη! Δύο δυνατές πρεμιέρες (ΒΙΝΤΕΟ)

Συντονιστείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube όπου θα σχολιαστεί σε δύο βίντεο η επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου στη Θράκη.

Ο γεωπολιτικός αναλυτής, συγγραφέας, αρθρογράφος, εκδότης και επικεφαλής του Infognomonpolitics.gr, Σάββας Καλεντερίδης σε δύο δυνατές πρεμιέρες.

Στις 21:00 εμφανίζεται στην εκπομπή Εν Θερμώ” στο ΈΨΙΛΟΝ Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Η Τουρκία κόβει το Αιγαίο στη μέση και βάζει πόδι στη Θράκη. Αγωνιώδεις προσπάθειες ανάκτησης του ελέγχου στην περιοχή. Αποκάλυψη για το βιβλίο: «ΜΙΤ- Η Φωλιά του Τουρκικού Παρακράτους , Τρομοκρατία , Ναρκωτικά , Γκρίζοι Λύκοι». Εκτίμηση για τη συνάντηση Μπάιντεν – Ερντογάν.

Υπάρχει όμως και ακόμα πιο δυνατή συνέχεια.

Στις 22:00 ο γεωπολιτικός αναλυτής, συγγραφέας, αρθρογράφος, εκδότης και επικεφαλής του Infognomonpolitcs.gr, Σάββας Καλεντερίδης, εμφανίζεται στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού «Δέλτα Τηλεόραση» της Αλεξανδρούπολης.

Γκολ από τα αποδυτήρια ο Τούρκος ΥΠΕΞ. Ο Νίκος Δένδιας τη Δευτέρα να του απαντήσει «με ποιο θράσος εξάγεις βαρβαρότητα;»

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube