Weather Icon

Ιδού η θετική ατζέντα του Τσαβούσογλου! Μπλόκο και τεράστια ταλαιπωρία στην Τουρκία για δύο Έλληνες

Ιδού η θετική ατζέντα του Τσαβούσογλου! Μπλόκο και τεράστια ταλαιπωρία στην Τουρκία για δύο Έλληνες

Τουρκία: Απαγόρευση εισόδου για δύο Έλληνες πολίτες στην Τουρκία. Συνελήφθησαν με την άφιξή τους και μεταφέρθηκαν στα κρατητήρια του αεροδρομίου για 43 ώρες

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου έφτασε την Κυριακή (30/5) στη Θράκη και η πρόκληση ξεκίνησε με το… καλώς ήρθατε, με το γνωστό τουιτάρισμα περί τουρκικής μειονότητας. Ακολούθησαν και άλλα κρούσματα τουρκικής προκλητικότητας, τα οποία μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

Ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας πριν έρθει στην Ελλάδα διατυμπάνιζε, ότι έρχεται με θετική ατζέντα.

Tα προηγούμενα 24ωρα, στο αεροδρόμιο Sabiha Gokçen της Κωνσταντινούπολης δύο Έλληνες πολίτες έτρωγαν μπλόκο από τις τουρκικές αρχές. Ο λόγος για τη Μυροφόρα Ευσταθιάδου και τον ανήλικο γιο της, Ιάσονα Αλεξανδρίδη, οι οποίοι κατά την άφιξη τους συνελήφθησαν και μεταφέρθηκαν στα κρατητήρια του αεροδρομίου.

Το γεγονός κατήγγειλε με ανάρτησή του στο facebook, ο σύζυγος της Μυροφόρας Ευσταθιάδου και πατέρας του Ιάσονα, Κώστας Αλεξανδρίδης. Όπως ενημέρωσε, οι δύο Έλληνες κρατήθηκαν 43 ώρες και δεν τους επετράπη η είσοδος στην Πόλη, όπου η δρ. Λαογραφίας μετέβη με τον 15χρονο γιό της για ιδιωτική υπόθεση.

Ανάλογη απαγόρευση εισόδου στην Τουρκία είχε δεχτεί τον Ιανουάριο του 2020 και ο Κώστας Αλεξανδρίδης.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube