Weather Icon

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στην Αλόννησο η σορός της 20χρονης, το μεσημέρι η κηδεία – Ράκος η μητέρα της (Βίντεο)

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στην Αλόννησο η σορός της 20χρονης, το μεσημέρι η κηδεία – Ράκος η μητέρα της (Βίντεο)

Σε λίγες ώρες στην Αλόννησο αναμένεται να παιχτεί η τελευταία πράξη του δράματος που συγκλόνισε την κοινή γνωμή. Στις 15:00 η οικογένεια και οι φίλοι της 20χρονης Καρολάιν, που βρήκε τραγικό θάνατο από τους αδίστακτους ληστές μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, θα της πουν το τελευταίο αντίο.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, η σορός της άτυχης μητέρας έφτασε στο λιμάνι του Βόλου στις 7.15, για να μεταφερθεί με το πλοίο της γραμμής στην Αλόννησο.

Η τραγική μητέρα, μία φίλη της 20χρονης και συγγενείς μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού συνόδευσαν το φέρετρο της αδικοχαμένης κοπέλας. Η μητέρα της με δάκρυα στα μάτια και υποβασταζόμενη δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει το κακό που βρήκε την οικογένειά της.

20χρονη Καρολάιν με καταγωγή από το Ηνωμένο Βασίλειο μετακόμισε με τους γονείς της στην Αλόννησο, όπου έφτιαξαν το δικό τους σπίτι «στον παράδεισο» όπως συνήθιζε να λέει. Το κορίτσι μεγάλωσε στο νησί από την ηλικία των εννέα ετών και έφυγε πριν από λίγους μήνες, όταν αποφάσισε να κάνει οικογένεια με τον αγαπημένο της Μπάμπη.

Ωστόσο, το νήμα της ζωής της κόπηκε απότομα από τα χέρια των αδίστακτων κακοποιών που εισέβαλαν στο σπίτι των Γλυκών Νερών για να ληστέψουν και δεν δίστασαν να τη σκοτώσουν δίπλα στην 11 μηνών κορούλα της.

Εν τω μεταξύ, η αγωνία για τη σύλληψη των δραστών μεγαλώνει με την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να δίνει το στίγμα της σημασίας που έχει η γρήγορη εξιχνίαση του στυγερού εγκλήματος για την πολιτεία και τη δικαιοσύνη, ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό.

Κλειστή, σε ένδειξη πένθους, η Superior Air που δουλεύει ο 32χρονος

Σε ανακοίνωσή της η Superior Air, η εταιρεία στην οποία εργάζεται ο σύζυγος της 20χρονης γυναίκας, θα παραμείνει κλειστή καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.

«Η εταιρεία Superior Air σε ένδειξη πένθους θα παραμείνει κλειστή αύριο 14/05/2021. Δεν θα εκτελεστεί καμία πτήση εκτός από τις απαιτούμενες για τη μεταφορά του προσωπικού με ελικόπτερα στην κηδεία της Κάρολαϊν στην Αλόννησο» αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανάρτηση στο Instagram.

«Δεν έχει περάσει το πρώτο σοκ»

Στο σπίτι του στα Γλυκά Νερά, εκεί που βρήκε μαρτυρικό θάνατο από τα χέρια των αδίστακτων ληστών η 20χρονη γυναίκα του, επέστρεψε για λίγο το μεσημέρι της Πέμπτης ο 32χρονος σύζυγός της.

Συντετριμμένος, πιλότος περιέγραψε τις δραματικές στιγμές και αποκάλυψε ότι δεν γνώριζε ότι η γυναίκα του είχε δολοφονηθεί, παρά το έμαθε όταν πλέον έφθασε η αστυνομία στο σπίτι και τον έλυσαν οι αστυνομικοί.

«Μας έδεσαν και από εκείνο το σημείο και μετά τους είχαμε πει ήδη πού είναι και τα χρήματα, από κει και μετά δεν ξέρω. Συνειδητοποίησα ότι η γυναίκα μου είναι νεκρή όταν ήρθαν οι αστυνόμοι και με έλυσαν. Η κόρη μου ευτυχώς είναι καλά. Όποιος γνωρίζει κάτι είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει…».

«Αυτή τη στιγμή είναι 10-15-20 άτομα στο δρόμο και ψάχνουν… Δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ, τώρα που μιλάμε, τις 3 τελευταίες μέρες ήμασταν όλοι μαζί, δουλεύουν όλη μέρα, όλο το βράδυ, όλη μέρα. Η αστυνομία, το ανθρωποκτονιών. Αυτό ξέρω, είναι συνέχεια σε επικοινωνία μαζί μου όσο έχω μπορέσει να τους βοηθήσω, αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να τους βρει, θα τους βρουν τα παιδιά αυτά», δήλωσε συντετριμμένος ο σύζυγος της 20χρονης, προσθέτοντας ότι ευτυχώς το μόλις 11 μηνών κοριτσάκι του είναι καλά.

ΠΗΓΗ: Newpost.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube