Weather Icon
Εθνική Άμυνα , ΗΠΑ , ΝΑΤΟ 7 Μαΐου 2021

DEFENDER Europe 21: Οι “Ηχηρές” παρουσίες στην Αλεξανδρούπολη

DEFENDER Europe 21: Οι “Ηχηρές” παρουσίες στην Αλεξανδρούπολη

Στην Αλεξανδρούπολή, βρίσκονται από νωρίς το πρωί της Παρασκευής 7 Μαϊου 2021, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπους, ο Υπουργός Υποδομών, Κώστας Καραμανλής, ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ και η Πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη, Liz Lee.

Οι αξιωματούχοι, έφθασαν στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να συμμετάσχουν αρχικά σε κλειστή σύσκεψη στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Λιμένα με τους εμπλεκόμενους φορείς, με αφορμή την έναρξη της υποστήριξης του ΟΛΑ, στη διασυμμαχική άσκηση DEFENDER Europe 2021 και τη φιλοξενία αμερικανικών δυνάμεων στο λιμάνι.

Στη συνέχεια, αξιωματούχοι αλλά και εκπρόσωποι των ΜΜΕ, θα περιηγηθούν στο νέο εμπορικό τερματικό του λιμένα .

Σημειώνεται πως για 6η φορά σε διάστημα 2 περίπου ετών, επισκέπτεται την Αλεξανδρούπολη, ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ.

Παράλληλα στην πρωτεύουσα του Έβρου, βρίσκονται και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο Στρατηγός Christopher Mohan, της 21ης Διοίκησης Υποστήριξης Θεάτρου Επιχειρήσεων (ΤSC) των ΗΠΑ, μαζί με τον Υποστράτηγο Ivon Jones (CFA), Διοικητή Σχεδίων και Επιχειρήσεων του Βρετανικού Στρατού.

Δείτε βίντεο στο pameevro.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube