Weather Icon
Κοινωνία 14 Μαΐου 2021

Χειροπέδες σε 51χρονο στο Ελ. Βενιζέλος – Είχε στην κατοχή του 72 ταυτότητες και τέσσερα διαβατήρια (φωτογραφία)

Χειροπέδες σε 51χρονο στο Ελ. Βενιζέλος – Είχε στην κατοχή του 72 ταυτότητες και τέσσερα διαβατήρια (φωτογραφία)

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 7ης Μαΐου στο χώρο παραλαβής αποσκευών του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων και της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 51χρονος Αλγερινός για κατοχή εγγράφων τρίτων προσώπων και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα ο 51χρονος, ο οποίος είχε αφιχθεί αεροπορικώς στη χώρα μας προερχόμενος από τη Γαλλία, κατελήφθη να μεταφέρει εντός αποσκευής, -76- ταξιδιωτικά έγγραφα (-72- δελτία ταυτότητας και -4- διαβατήρια) τρίτων προσώπων διαφόρων χωρών. Ακόμη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρηματικό ποσό -1.000- ευρώ, tablet, δύο κάρτες Tραπέζης και κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για την διακρίβωση του εύρους της εγκληματικής δραστηριότητας και την ταυτοποίηση προσώπων που συνδέονται με τον συλληφθέντα συνεχίζεται.

ΠΗΓΗ: newpost.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube