Weather Icon
ΗΠΑ , Συρία 6 Μαΐου 2021

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Βορειανατολική Συρία: Ο Αμερικανός κατακτητής δεν κλέβει μόνο το πετρέλαιο του συριακού λαού αλλά και… το ψωμί του!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Βορειανατολική Συρία: Ο Αμερικανός κατακτητής δεν κλέβει μόνο το πετρέλαιο του συριακού λαού αλλά και… το ψωμί του!

05/05/2021 – 35 αμερικανικά φορτηγά με κλεμμένο σιτάρι από τα σιλό στο Tall Alo στο προάστιο του Hassaké, έφυγαν πάλι χτες προς το βόρειο Ιράκ!

Hassaké -SANA / Οι αμερικανικές δυνάμεις κατοχής εξήγαγαν πάλι νέες ποσότητες κλεμμένου συριακού σίτου από τα σιλό του Tall Alo στο προάστιο του Hassake προς το βόρειο Ιράκ.
.
Τοπικές πηγές από το χωριό Sweidieh στην περιοχή Yaroubieh είπαν στην ανταποκρίτρια της SANA ότι μια συνοδεία 35 φορτηγών φορτωμένων με συριακό σιτάρι που κλάπηκε από τα σιλό του Tall Alo, βγήκε σήμερα υπό την προστασία ένοπλων ομάδων της πολιτοφυλακής των «SDF» που υποστηρίζονται από τις αμερικανικές δυνάμεις κατοχής, μέσω του παράνομου συνοριακού σταθμού της al-Walid προς το βόρειο Ιράκ.
.
BD / RF
SANA
.
Μετάφραση: Κριστιάν Ακκυριά
.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube