Weather Icon
Εγκληματικότητα 13 Μαΐου 2021

Άγρια δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Τα τρία τηλεφωνήματα αγωνίας, η πρώτη εικόνα της φρίκης και οι έρευνες

Άγρια δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Τα τρία τηλεφωνήματα αγωνίας, η πρώτη εικόνα της φρίκης και οι έρευνες

Τρία τηλεφωνήματα σε διάστημα 13 λεπτών που πραγματοποιήθηκαν από τον σύζυγο της άτυχης 20χρονης που βρήκε ασφυκτικό θάνατο δίπλα στο παιδί τηςκαι από ένα φιλικό τους πρόσωπο, οδήγησε τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης στο σπίτι του ζευγαριού και αποκάλυψε την φρίκη που βίωσαν.

Η αλληλουχία των τηλεφωνικών επαφών

Στις 06:17 τα ξημερώματα της Τρίτης, ο 32χρονος πιλότος, σύζυγος της Καρολάϊν, καταφέρνει να καλέσει με το κινητό του ένα φιλικό τους πρόσωπο. Όταν εκείνη σηκώνει το τηλέφωνο το μόνο που ακούει είναι η αγωνιώδης προσπάθεια του άνδρα να μιλήσει και αντιλαμβάνεται κάποια βογκητά.

Αρχικά, θεωρεί πως ο άνδρας αντιμετωπιζει κάποιο παθολογικό πρόβλημα και άμεσα καλεί το 100 για να ενημερώσει, δίνοντας την διεύθυνση του σπιτιού. Στις 06:30 και αφού έχουν προηγηθεί τα δυο τηλεφωνήματα, ο άνδρας παρότι είναι δεμένος και έχει περασμένη μονωτική ταινία σε πρόσωπο και στόμα, καταφέρνει και καλεί την Άμεση Δράση με κλήση που πραγματοποιεί με την μύτη, δίχως όμως να μπορεί να μιλήσει.

Τότε, οι αστυνομικοί συνδέουν το προηγούμενο τηλεφώνημα του φιλικού προσώπου που ενημέρωνε πως κάτι έχει συμβεί στους ενοίκους της μεζονέτας τη οδού Παναγούλη και ξεκινάει για το σημείο ασθενοφόρο και περιπολικά.

Η εικόνα της φρίκης

Φτάνοντας το πρώτο πλήρωμα της Άμεσης Δράσης στο σημείο, οι αστυνομικοί χτυπούν αρχικά το κουδούνι. Στη συνέχεια, και ενώ δεν δίνει κανείς από το εσωτερικό σημάδια ζωής, επιχειρούν να σπάσουν την πόρτα.

Εκείνη την στιγμή, το φιλικό πρόσωπο τους λέει πως υπάρχει παράθυρο στην πίσω μεριά στου σπιτιού. Κάνουν τον κύκλο και φτάνουν στο σημείο, βρίσκοντας το παράθυρο παραβιασμένο. Μπαίνουν στο εσωτερικό που οδηγεί στο μπάνιο και από εκεί στην σκάλα που υπάρχει και η πρώτη εικόνα που συναντούν, είναι το σκυλί της οικογένειας κρεμασμένο από το λουρί του στην σκάλα. Το σαλόνι και οι υπόλοιποι χώροι, έφεραν ίχνη έρευνας.

Ανεβαίνουν στη σοφίτα και αντικρίζουν την φρίκη. Η Καρολαϊν ήταν δεμένη πισθάγκωνα με ένα μπλουζάκι τηςνεκρή και πεσμένη μπρούμυτα στο κρεβάτι. Δίπλα της το μόλις 11 μηνών κοριτσάκι της την σκουντούσε για να ξυπνήσει και δεμένος χειροπόδαρα στο ίδιο δωμάτιο ο σύζυγός της. Πρώτος αστυνομικός που έφτασε στο δωμάτιο, εκείνος που έχει αποτυπωθεί να κρατάει το παιδί της οικογένειας. Άμεσα ενημερώνει το κέντρο για την δολοφονία και μαζί με τον συνάδελφό του απομακρύνουν από το χώρο τον σύζυγο και το βρέφος.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ

Τα στελέχη του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής της ασφάλειας Αττικής, ερεύνησαν κάθε σπιθαμή της μεζονέτας, φορώντας ειδικές στολές, παρόμοιες με αυτές που φορούν τα στελέχη της αντιτρομοκρατική, προκειμένου να μην χαθεί κανένα στοιχείο.

Από την πρώτη στιγμή, τα ρούχα που φορούσε ο 33χρονος σύζυγος, όπως και αυτά της άτυχης 20χρονης, έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια, σε μια προσπάθεια εντοπισμού γενετικού υλικού. Παράλληλα, έχουν πάρει δείγματα ακόμη και από τα χέρια και τα νύχια της Καρολάϊν.

Οι άνδρες της ασφάλειας αναζητούν τους δράστες μεταξύ ποινικών που έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για βίαιες ληστρικές επιθέσεις, ανασύροντας φακέλους υποθέσεων που φτάνουν ακόμη και 5 χρόνια στο παρελθόν.

Οι δράστες είναι πολύ πιθανόν, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, να είναι σύμπραξη μεταξύ Ελλήνων και αλλοδαπών.

ΠΗΓΗ: newpost.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube