Weather Icon

Το υπερόπλο… Κιμ Καρντάσιαν! Πως έπεισε τους Αμερικανούς βουλευτές να αναγνωρίσουν τη Γενοκτονία των Αρμενίων

Το υπερόπλο… Κιμ Καρντάσιαν! Πως έπεισε τους Αμερικανούς βουλευτές να αναγνωρίσουν τη Γενοκτονία των Αρμενίων

Το παρακάτω δημοσίευμα αναρτήθηκε στις 30 Οκτωβρίου 2019

Σημαντικό έως και καθοριστικό ρόλο στην στροφή των ΗΠΑ όσον αφορά την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων, έπαιξε η διάσημη persona της αμερικανικής τηλεόρασης Κίμ Καρντάσιαν.

Η Κιμ Καρντάσιαν που ποτέ δεν ξέχασε τις ρίζες της, και πρόσφατα ταξίδεψε στην Αρμενία όπου βάφτισε σε ορθόδοξη εκκλησία τα 3 της παιδιά, με τις επαφές της στον Λευκό Οίκο και με τις αναρτήσεις της που παρακολουθούν εκατομμύρια Αμερικανοί, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ψηφοφορία στο Κογκρέσο.

Οι αρμενικές οργανώσεις της Αμερικής είχαν ξεκινήσει εδώ και καιρό την προσπάθεια, η καλύτερη μια νέα προσπάθεια, για να αναγνωρίσουν οι ΗΠΑ την Γενοκτονία. Χωρίς πολλές ελπίδες όμως αφού και στο παρελθόν, όλες τους οι προσπάθειες είχαν πέσει στο κενό. Η απόδοση δικαιοσύνης σε έναν ιστορικό λαό, η αναγνώριση ενός ιστορικού εγκλήματος, έμπαινε στη ζυγαριά με τα σημερινά συμφέροντα της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ, με τον ρόλο της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο, και στο τέλος, παρά τις υποσχέσεις πολλών Προέδρων, η προσπάθεια έμενε στις υποσχέσεις.

Το υπερόπλο Κιμ Καρνάσιαν
Πρόσφατα όμως, μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων, πρότειναν στα μέλη των Αρμενικών Οργανώσεων, να χρησιμοποιήσουν έναν πραγματικά υπερόπλο. Την δημοφιλή persona της αμερικανικής τηλεόρασης Κίμ Καρντάσιαν. Οταν την προσέγγισαν, δέχθηκε με χαρά. Καθόλου τυχαίο. Η Κίμ Καρντάσιαν είναι κόρη ενός πολύ γνωστού δικηγόρου στις ΗΠΑ, του Ρόμπερντ Καρντάσιαν, που έγινε διάσημος όταν συμμετείχε στην ομάδα που υπερασπίστηκε στα δικαστήρια, τον διάσημο παίκτη του αμερικανικού φούτμπολ Ο. Τζ. Σίμπσον. Εκείνος, μιλούσε πάντα στις κόρες του για την Γενοκτονία και τις ρίζες τους και τους μετέδωσε το αίσθημα της αρμενικής ταυτότητας.

Ο Κίμ Καρνάσιον πρόσφατα επισκέφθηκε τον Λευκό Οίκο και μίλησε προσωπικά για το θέμα της Γενοκτονίας στον Ντόναλντ Τράμπ.. Οι πληροφορίες λένε ότι τους ζήτησε να μην επηρεάσει αρνητικά τους βουλευτές, ενώ είχε συνάντηση και με τον παντοδύναμο γαμπρό τους Τζάρεντ Κούσνερ, με τον οποίο φαίνεται να έχει τακτική επικοινωνία.

Ομως δεν έμεινε εκεί. Η Κίμ Καρντάσιον επικοινώνησε προσωπικά με Αμερικανούς βουλευτές, ενώ χρησιμοποίησε βέβαια και τους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα για να περάσει το μήνυμα. Σημειώνεται οτι την ακολουθούν 62 εκατομμύρια Αμερικανοί.

Τι έγραψε στο twitter
«Αυτό είναι προσωπικό για μένα και εκατομμύρια Αρμένιους που ερχόμαστε από επιζώντες γενοκτονίας. Καλέστε το Κογκρέσο και πείτε του ότι είναι καιρός να ενεργήσουν!», έγραψε το βράδυ της ψηφοφορίας. Ενώ μετά την αποδοχή του ψηφίσματος έσπευσε να πανηγυρίσει.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχόλιο Infognomonpolitics: Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε, ότι η Κιμ Καρντάσιαν είναι μία σελέμπριτι που έγινε γνωστή από την επίδειξη συγκεκριμένων σωματικών προσόντων της, καθότι καλλίπυγος γυναίκα, αλλά και από το ριάλιτι, στο οποίο έβγαλε στη δημοσιότητα την προσωπική της ζωή. Τουλάχιστον η κοπέλα χρησιμοποίησε την τεράστια δημοτικότητά της για την πατρίδα της.

Αναρωτιόμαστε εύλογα, αν μετά από αυτήν την ιστορική στιγμή για τους Αρμενίους, θα συγκινηθεί καμία από τις ελληνικές διασημότητες και θα πράξει αναλόγως για τη Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube