REAL TIME |

Weather Icon
Ρωσία 7 Απριλίου 2021

Τι κοινό έχουν το Κρασνοντάρ, ένας μυστικός γάμος αλά ελληνικά και η Επανάσταση του 1821;

Τι κοινό έχουν το Κρασνοντάρ, ένας μυστικός γάμος αλά ελληνικά και η Επανάσταση του 1821;

Η ευρηματικότητα και η ενεργητικότητα των Ελλήνων, ειδικά της διασποράς, δεν έχει όρια! Το τελευταίο προωθητικό βίντεο της βραδιάς που διοργανώνουν οι Έλληνες του Κρασνοντάρ της Ρωσίας στις 10 Απριλίου, το αποδεικνύει για άλλη μια φορά.

Μια «τραγικοκωμωδία με στοιχεία τας-τους», όπως χαρακτηρίζουν οι ίδιοι την πεντάλεπτη ταινία που δημιούργησαν, με απίστευτη αίσθηση του χιούμορ, αλλά και με αδιαμφισβήτητη γνώση της εποχής στην οποία αναφέρονται. Και δεν είναι άλλη από τη δεκαετία του ’80, κατά την οποία ζήτημα αν είχαν γεννηθεί όλοι οι συντελεστές του εξαιρετικού πρότζεκτ.

Άτομα νέα, με κέφι και μεράκι για αυτό που κάνουν, με διάθεση να ερευνούν, να μαθαίνουν και να  μοιράζονται τη γνώση με έξυπνο και συγκινητικό τρόπο με τα μέλη και τους φίλους τους, απαρτίζουν την Ελληνική Εθνικοπολιτιστική Αυτόνομη Κοινότητα «Ρωμιοσύνη», υπό τον πρόεδρο Κώστα Κεσίδη.

Αυτή τη φορά, με σκοπό να διαδώσουν τη βραδιά που ετοιμάζουν για να γιορτάσουν τη 200ή επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης, μας πηγαίνουν στις εποχές «όχι και τόσο μακρινές, 40-50 χρόνια πριν», όταν στους Έλληνες της Σοβιετικής Ένωσης απαγορευόταν να συγκεντρώνονται και να τιμούν τις εθνικές επετείους, όπως η 25η Μαρτίου. Ήταν ενάντια στο νόμο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο pontosnews.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube