Weather Icon
Εγκληματικότητα 9 Απριλίου 2021

ΣΟΚ! Δολοφόνησαν τον αστυνομικό ρεπόρτερ Γιώργο Καραϊβάζ

ΣΟΚ! Δολοφόνησαν τον αστυνομικό ρεπόρτερ Γιώργο Καραϊβάζ

Καρτέρι θανάτου έστησαν άγνωστοι στον γνωστό δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ, στο λόφο Πανί, στον Άλιμο, κοντά στο σπίτι του και τον σκότωσαν πυροβολώντας τον με έξι σφαίρες. Οι δολοφόνοι μετέβαιναν σε μηχανάκι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το θύμα βρέθηκε πεσμένο μπρούμυτα. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές πηγές, ωστόσο ήταν αργά καθώς ο γνωστός δημοσιογράφος είχε ήδη καταλήξει.

Στο σημείο έσπευσαν αξιωματικοί του τμήματος της Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών ενώ γίνονται εκτεταμένες αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και άμεσης δράσης προκειμένου να εντοπίσουν ύποπτα οχήματα – μοτοσυκλέτες που ενδεχομένως επιβαίνουν οι δράστες.

Παράλληλα, θα συλλέξουν μαρτυρίες από αυτόπτες μάρτυρες, κατοίκους απο την ευρύτερη περιοχή προκειμένου να διαπιστώσουν αν υπήρξαν ύποπτες κινήσεις που μπορεί να παραπέμπουν στους δράστες της δολοφονικής ενέδρας όπως και υλικό από κάμερες ασφαλείας οικείων και καταστημάτων.

Ο κ. Καραϊβάζ συνεργαζόταν τον τελευταίο καιρό με τον τηλεοπτικό σταθμό STAR και με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Ήταν διαχειριστής της ιστοσελίδα bloko.gr. Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν από τους παλαιότερους αστυνομικούς συντάκτες, με πορεία δεκαετιών στο χώρο και αφήνει πίσω του ένα παιδί, μόλις 19 ετών. Υπήρξε μάλιστα επικεφαλής του αστυνομικού ρεπορτάζ στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

ΠΗΓΗ: Newpost.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube