Weather Icon
Video , Τουρκία 9 Απριλίου 2021

Σάλος στην Τουρκία με φρουρό του Ερντογάν! Διασκέδαση με κοκαΐνη και εκατομμύρια λίρες

Σάλος στην Τουρκία με φρουρό του Ερντογάν! Διασκέδαση με κοκαΐνη και εκατομμύρια λίρες

Ο ημιτελής πόλεμος Ερντογάν – Εργενεκόν μόλις άρχισε

Πρώτα διέρρευσε το βίντεο με το στέλεχος του ΑΚΡ, Αϊβάτογλου, που ρουφούσε την κοκαΐνη και πετούσε τα πακέτα με τα ευρώ από τις “μπιζνες” που κάνει εκμεταλλευόμενος τη θέση του στο κόμμα.

Τώρα βλέπουμε σε βίντεο έναν άνδρα από την προσωπική ασφάλεια του Ερντογάν να διασκεδάζει επιδεικνύοντας, με έναν όντως… ευφάνταστο τρόπο, πακέτα με λίρες Τουρκίας, θέλοντας να δείξει προφανώς ότι ζει το όνειρό του.

Σύμφωνα με Τούρκους αναλυτές, αυτές οι διαρροές προέρχονται από τον εταίρο στην κυβέρνηση, Μπαχτσελί και το παρακρατικό του δίκτυο στη στρατοχωροφυλακή, το στρατό και στις υπηρεσίες ασφαλείας, αυτό που είναι γνωστό και ως Εργενεκόν.

Οι διαρροές είναι η απαρχή ενός ημιτελούς πολέμου μεταξύ Ερντογάν – Εργενεκόν.

Ο Ερντογάν, μετά το πραξικόπημα του 2016, αποφάσισε να συμμαχίσει με την οργάνωση Εργενεκόν και το ΜΗΡ του Ντεβλέτ Μπαχτσελί, εναντίον των φιλονατοϊκών δυνάμεων που απειλούσαν τη θέση του στην εξουσία.

Τώρα ο Ερντογάν θέλει να ξεφορτωθεί το ΜΗΡ και την Εργενεκόν, γιατί δεν του είναι πια χρήσιμοι και γιατί δεν μπορεί να κερδίσει τις εκλογές με αυτήν τη συμμαχία.

Οι διαρροές, είναι η αντίδραση της Εργενεκόν και αναμένεται να δούμε κι άλλα γαργαλιστικά βίντεο, που θα εκθέτουν τον Ερντογάν και το κόμμα του.

Πάρτε πασατέμπο και ετοιμαστείτε να παρακολουθήσετε τη συνέχεια στο σήριαλ.

Προς το παρόν δείτε δύο βιντεάκια.

Πάμε δυνατά!!!

https://www.youtube.com/watch?v=OQXrAvsgxwI

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube