Weather Icon

Προκλητικές δηλώσεις Τσελίκ: Ο Δένδιας σαμπόταρε τις διαπραγματεύσεις – Ο κόσμος είδε ποιος έχει θετική διάθεση

Προκλητικές δηλώσεις Τσελίκ: Ο Δένδιας σαμπόταρε τις διαπραγματεύσεις – Ο κόσμος είδε ποιος έχει θετική διάθεση

Φυσικά, ο Τσελίκ κατά την προσφιλή τακτική της Άγκυρας, κάνει το άσπρο – μαύρο, καθώς αυτός που σαμπόταρε τις κοινές δηλώσεις την περασμένη Πέμπτη ήταν ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος έκανε εμπρηστική αναφορά σε «τουρκική μειονότητα» στη Θράκη.

Σε νέες προκλήσεις προχώρησε ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας, του ΑΚΡ Ομέρ Τσελίκ, με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη του Νίκου Δένδια στην Άγκυρα και τη διπλωματική σύγκρουση του με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

«Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών κατηγόρησε τη χώρα μας με τον πιο ακραίο τρόπο. Δεν ήρθε για να διαπραγματευτεί, αλλά για να σαμποτάρει τις διαπραγματεύσεις. Όλος ο κόσμος είδε τη συμπεριφορά του. Επίσης, ο κόσμος είδε ποιος έχει θετική διάθεση και θέλει να διαπραγματευτεί», ανέφερε σε προκλητικό ύφος ο Τσελίκ.

Φυσικά, ο Τσελίκ κατά την προσφιλή τακτική της Άγκυρας, κάνει το άσπρο – μαύρο, καθώς αυτός που σαμπόταρε τις κοινές δηλώσεις την περασμένη Πέμπτη ήταν ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος έκανε εμπρηστική αναφορά σε «τουρκική μειονότητα» στη Θράκη για να πάρει την αρμόζουσα απάντηση από τον Έλληνα ΥΠΕΞ.

ΠΗΓΗ: Newpost.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube