Weather Icon
Αλβανία 13 Απριλίου 2021

Πως η αλβανική κυβέρνηση παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών

Πως η αλβανική κυβέρνηση παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών

Στα πλαίσια των επικείμενων εκλογών στην Αλβανία και τα κόμματα προσπαθούν να συντάξουν ένα υποτυπώδη μητρώο σύμφωνα με το οποίο θα έχουν τη δυνατότητα να προσεγγίσουν το ποσοστό των ψηφοφόρων τους. Το συγκεκριμένο μητρώο αφορά προεκλογικές λίστες που συντάσσονται από τα κομματικά και τα βοηθητικά τους στελέχη. Από την πλευρά της η αλβανική κυβέρνηση ευελπιστεί να θριαμβεύσει και να παραλάβει την εξουσία της χώρας για 3η συνεχόμενη τετραετία. Ωστόσο όπως αποκαλύπτεται, το θέμα έχει πια ξεπεράσει τα όρια της νομιμότητας έχοντας κατασπαράξει για τα καλά την ελευθερία του ατόμου.

Το σύστημα δεδομένων που έχει εγκατασταθεί στα εκλογικά γραφεία του αλβανικού Σοσιαλιστικού Κόμματος, έχει προσχωρήσει στην καταγραφή δεδομένων της δημόσιας κρατικής βάσης δεδομένων e – Albania. Άνω από 910 χιλιάδες πολίτες των Τιράνων, από ηλικίας 19 ετών και άνω – εν δυνάμει ψηφοφόροι, καταγράφονται και παρακολουθούνται από το κυβερνών σύστημα της Αλβανίας. Ενώ το θέμα μένει μετέωρο για τους πολίτες που είναι χρήστες αυτής της εφαρμογής, αλλά κατοικούν σε άλλες πόλεις της χώρας. Κανένας δεν είναι σε θέση να υποστηρίξει εάν εκείνοι δεν παρακολουθούνται συστηματικά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο himara.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube