REAL TIME |

Weather Icon
Λιβύη , Τουρκία 11 Απριλίου 2021

Ο πρωθυπουργός της Λιβύης με 14 υπουργούς και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ πάει στην Τουρκία

Ο πρωθυπουργός της Λιβύης με 14 υπουργούς και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ πάει στην Τουρκία

Σημαντική επίσκεψη του πρωθυπουργού της Λιβύης Νμπέιμπ στην Τουρκία

Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης της Λιβύης, Χαμούντ, ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες της επίσκεψης του Πρωθυπουργού της χώρας στην Τουρκία την Δευτέρα, 12 Απριλίου.

Ο πρωθυπουργός της Λιβύης Αμπντούλ Χαμπίντ Ντμπέιμπ, στην κυβέρνηση της Εθνικής Ενότητας, έρχεται στην Τουρκία με το υπουργικό συμβούλιο τη Δευτέρα και θα συνοδεύεται από 5 αναπληρωτές πρωθυπουργούς, 14 υπουργούς και τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Λιβύης.

Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης της Λιβύης, Χάμουντ, μοιράστηκε τις λεπτομέρειες της επίσκεψης του Ντμπέιμπ στην Τουρκία.

Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης της Λιβύης ανακοίνωσε ότι ο πρωθυπουργός, εκτός από τους υπουργούς και τους αναπληρωτές πρωθυπουργού, θα συνοδεύεται και από τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατηγού Mohammed al-Haddad και άλλους κυβερνητικούς αξιωματούχους.

Τι υπάρχει στην ατζέντα της επίσκεψης;

Σύμφωνα με την δημοσίευμα του Πρακτορείου Ανατολή, ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης της Λιβύης δήλωσε ότι κατά την επίσκεψη θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στους τομείς της ενέργειας και της υγείας, καθώς και διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος των δύο χωρών. Αναφέρεται επίσης ότι θα συζητηθεί το θέμα της επανεκκίνησης των έργων που είχαν αρχίσει  οι τουρκικές εταιρείες, οι οποίες είχαν ανασταλεί λόγω της κρίσης στη Λιβύη.

Επίσης κατά την επίσκεψη αναμένεται να συζητηθούν θέματα κοινού ενδιαφέροντος των δύο χωρών.

Πηγή: artigercek.com

 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube