Weather Icon
Εξοπλισμοί , Υγεία 11 Απριλίου 2021

Με το έμβλημα της Πολεμικής Αεροπορίας θα πετούν και τα δύο αεροσκάφη “Beechcraft King Air” που απέκτησε το ΕΚΑΒ

Με το έμβλημα της Πολεμικής Αεροπορίας θα πετούν και τα δύο αεροσκάφη “Beechcraft King Air” που απέκτησε το ΕΚΑΒ

Δύο νέα αεροσκάφη προστέθηκαν στον στόλο του ΕΚΑΒ, τα οποία αποτελούν δωρεάν του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στο Facebook, τα δύο αεροσκάφη Beechcraft King Air 350, δωρεάς του, ετοιμάζονται για απογείωση από τη Βόρεια Ντακότα. Σε λίγες μέρες φτάνουν στην Ελλάδα για να προστεθούν στον στόλο του ΕΚΑΒ και να ενισχύσουν τη δυναμικότητα των αεροδιακομιδών του.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, τα δύο αεροσκάφη θα πετούν με το έμβλημα της Πολεμικής Αεροπορίας, όπως και τα ελικόπτερα «Leonardo AW109S Trekker», για τα οποία σας είχε αποκαλύψει το infognomonpolitics.gr .

Τα συγκεκριμένα (δύο τον αριθμό) ελικόπτερα προσγειώθηκαν την Τετάρτη 3 Μαρτίου στην Ελλάδα και είναι και αυτά δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), με στόχο την ενίσχυση της δυναμικότητας και αποτελεσματικότητας των αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ.

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη Infognomonpolitics! Αιέν Υψικρατείν – Με το έμβλημα της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας θα πετούν τα νέα υπερσύγχρονα ελικόπτερα του ΕΚΑΒ (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube