REAL TIME |

Weather Icon

Κρεμλίνο: Ο Πούτιν δεν έχει καμία παρενέργεια 10 ημέρες μετά τον εμβολιασμό

Κρεμλίνο: Ο Πούτιν δεν έχει καμία παρενέργεια 10 ημέρες μετά τον εμβολιασμό

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν εμβολιάστηκε στα τέλη Μαρτίου μακριά από τις κάμερες, ενώ επέλεξε να κρατήσει μυστικό ποιο από τα τρία ρωσικά εμβόλια κατά του κορονοϊού του χορηγήθηκε.

Καμία παρενέργεια από τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού δεν έχει εμφανίσει ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, όπως ανέφερε το Κρεμλίνο.

Ο Πούτιν εμβολιάστηκε στα τέλη Μαρτίου με την πρώτη δόση ρωσικού εμβολίου κατά του κορονοϊού. Το σκεύασμα που επέλεξε παραμένει μυστικό, καθώς μόνο ο ίδιος και ο γιατρός του το γνωρίζουν.

Ο ίδιος ο Ρώσος Πρόεδρος σχολίασε ακόμα, μετά τον εμβολιασμό του, ότι επέλεξε να μην τον κάνει δημοσίως λέγοντας πως δεν ήθελε να αντιγράψει του υπόλοιπους ηγέτες, παρατηρώντας άλλωστε ότι εάν κάποιος θέλει να προσποιηθεί, μπορεί να το κάνει και μπροστά στις κάμερες.

«Θεωρείτε ότι έπρεπε να μιμηθούμε τους άλλους; Λοιπόν, μάλλον όχι» ήταν η απάντησή του σε ερώτηση γιατί το Κρεμλίνο δεν δημοσίευσε κάποια φωτογραφία από τον εμβολιασμό του, σε αντίθεση με άλλους ηγέτες που εμβολιάστηκαν μπροστά στις κάμερες.

«Μπορείς να δείξεις τον εμβολιασμό, αλλά στην πραγματικότητα να χορηγήσεις αλατόνερο ή απλά τίποτα» είπε χαρακτηριστικά ο Πούτιν.

ΠΗΓΗ: sputniknews.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube