Weather Icon
Κορωνοϊός - Covid-19 8 Απριλίου 2021

Κατάφεραν να μας κάνουν πειραματόζωα…

Κατάφεραν να μας κάνουν πειραματόζωα…

 

Βλάκας είναι αυτός που σε κάθε συζήτηση επιμένει συνεχώς ότι είναι ο εξυπνότερος από όλους!

Στην Ελλάδα, τα τελευταία 18 χρόνια 32 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και 35 έχουν τραυματιστεί από κεραυνούς. Αυτό σημαίνει πως από κεραυνό πεθαίνει στη χώρα μας ένας άνθρωπος κάθε δύο χρόνια…

Αντιθέτως οι θάνατοι από αυτοκινητιστικά δυστυχήματα είναι περισσότεροι καθώς κάθε χρόνο αυτοί που χάνουν τη ζωή τους προσεγγίζουν τους 800. Περί τους 1.000 είναι οι βαριά τραυματισμένοι και περί τις 3.000 οι ελαφρώς τραυματίες από αυτοκινητιστικά.

Το μεγαλύτερο  αριθμητικό  δείγμα που έχουμε για το εμβόλιο της AstraZeneca  είναι της περασμένης Παρασκευής και αναφέρει 30 περιπτώσεις θρομβώσεων σε 18,1 εκατ. εμβολιασμούς.

Βλέπε: Καταγράφηκαν 30 περιπτώσεις θρομβώσεων σε 18,1 εκατ. εμβολιασμούς με AstraZeneca

Σύμφωνα με στελέχη του MHRA (Medicines and Healthcare products Regulatory Agency), ο οργανισμός συνεχίζει να πιστεύει ότι τα δυνητικά οφέλη του εμβολίου της AstraZeneca, που η αγγλοσουηδική φαρμακευτική βιομηχανία ανέπτυξε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, είναι πολύ μεγαλύτερα από τους δυνητικούς κινδύνους οι λήπτες του να παρουσιάσουν θρομβώσεις…

Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ειδικός για να αντιληφθεί το γιατί…

Από τις 30 περιπτώσεις θρομβώσεων θανατηφόρες κατέληξαν μόνο οι 10 περίπου. Αν 10 εκατ. Έλληνες εμβολιαζόντουσαν μόνο με το συγκεκριμένο εμβόλιο αναλογικά θα μετρούσαμε ένα μονοψήφιο αριθμό απωλειών.

Αυτή την περίοδο έχουμε περί τους 70 θανάτους την ημέρα οι οποίοι αποδίδονται στον “Covid-19” αρκετοί από τους οποίους πλέον δεν αφορούν υπερήλικες ή άτομα με υποκείμενα νοσήματα.

Υπάρχει μια κατηγορία του πληθυσμού γυναικών κάτω από τα 55 έτη για την οποία υπάρχουν ενδείξεις πως οι θρομβώσεις είναι συχνότερες.

Τούτο σίγουρα είναι κάτι που πρέπει να διερευνηθεί  και καλό είναι να αφήσουμε τους επιστήμονες να κάνουν τη δουλειά τους. Να ολοκληρώσουν τις έρευνες και να μας  δώσουν τις κατάλληλες οδηγίες.

Με τα παραπάνω στοιχεία  είναι προφανές πως κάποιος που ζει στην Ελλάδα κινδυνεύει περισσότερο να νοσήσει και να πεθάνει από Covid-19″ παρά από αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Ο ίδιος άνθρωπος κινδυνεύει περισσότερο να πεθάνει από αυτοκινητιστικό δυστύχημα παρά από τις πιθανές παρενέργειες κάποιου  εμβολίου για τον “Covid-19”.

Ευλόγως κάποιος μπορεί να ρωτήσει και πώς γνωρίζεις ποιες μπορεί να είναι οι παρενέργειες μετά από 6 μήνες ή 6 χρόνια;

Δεν το γνωρίζω όπως δεν το γνωρίζουν με βεβαιότητας ούτε οι επιστήμονες.

Εξάλλου το είπε με σαφήνεια ο ίδιος ο κ. Σωτήρης Τσίοδρας: “Στο χειρότερο σενάριο” τα περιστατικά θρομβώσεων που φέρονται να σχετίζονται με το εμβόλιο της AstraZeneca αφορούν σε 1 άτομο ανά 100.000.

Την ίδια ώρα, οι θρομβώσεις στις σοβαρές περιπτώσεις νόσου Covid-19 φτάνουν έως και το 69%…”

για τη συνέχεια Euro2Day

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube