REAL TIME |

Weather Icon

Έτσι θα καταστρέψουν τα Τ-80 της Εθνικής Φρουράς τα τουρκικά άρματα – VIDEO

Έτσι θα καταστρέψουν τα Τ-80 της Εθνικής Φρουράς τα τουρκικά άρματα – VIDEO

Εθνική Φρουρά | Βολές Αντιαρματικών Πυραύλων Refleks με Άρματα Τ-80 – Φωτογραφίες

Η Εθνική Φρουρά πραγματοποίησε το Δεκέμβρη του 2020 βολές αντιαρματικών πυραύλων Refleks επί θαλασσίων στόχων, με άρματα Τ-80U στο διήμερο 09 και 10 Δεκεμβρίου 2020.

O αντιαρματικός πύραυλος Refleks 9M119M διαθέτει εκρηκτική κεφαλή διπλού κοίλου γεμίσματος και έχει βάρος περίπου 17 κιλών.

Εκτοξεύεται από το λειόκαννο πυροβόλο 125 χιλ. του άρματος και η εμβέλεια του είναι μεταξύ 4500-5000 μέτρων. Ο πύραυλος καθοδηγείται στο στόχο από δέσμη λέιζερ που κατευθύνεται από τον πυροβολητή του άρματος και σταθεροποιείται εν πτήση με τη βοήθεια πτερυγίων.

Αντιαρματικός πύραυλος 9M119M-REFLEKS

Η ταχύτητα του πυραύλου είναι 350 μέτρα ανά δευτερόλεπτο με μέγιστο χρόνο πτήσης 17,69 δευτερόλεπτα ενώ η διατρητική ικανότητα του ανέρχεται στα 900 χιλιοστά χάλυβα. 

Οι βολές με τους υπόψη αντιαρματικούς πυραύλους πραγματοποιήθηκαν στο Πεδίο Βολής Ζυγίου και αποτέλεσαν το επιστέγασμα της βασικής εκπαίδευσης για τους

Για τη συνέχεια ΕΔΩ

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube