REAL TIME |

Weather Icon
Αστυνομία , Παιδεία 1 Απριλίου 2021

Έτοιμη η προκήρυξη για πανεπιστημιακή αστυνομία

Έτοιμη η προκήρυξη για πανεπιστημιακή αστυνομία

Αναλυτική ενημέρωση σχετικά με τα άτομα που διατίθενται για τη φύλαξη προσώπων ζήτησε το Μέγαρο Μαξίμου μια μέρα αφότου έγινε γνωστό ότι αποσύρονται οι αστυνομικοί που είχαν διατεθεί για τη φύλαξη στον παρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη, μετά από παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό, ζητήθηκε από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να καταρτίσει έναν κατάλογο με τα πρόσωπα τα οποία φυλάσσονται και τις δυνάμεις που είναι υπεύθυνες για τη φύλαξή τους, δηλαδή προσωπικό και οχήματα.

Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Μ. Φουρθιώτη, μετά από την παρέμβαση του κ. Χρυσοχοΐδη, ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης, έδωσε εντολή στην αρμόδια επιτροπή να επαναξιολογήσει την απόφαση με την οποία είχε χορηγηθεί αστυνομική φρουρά στον Μένιο Φουρθιώτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», τέσσερις αστυνομικοί, ένα συνοδευτικό όχημα και μία μοτοσικλέτα της ΕΛ.ΑΣ, παρείχαν φύλαξη στον παρουσιαστή, ενώ υπήρχε και επιτήρηση στο σπίτι του.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube