Weather Icon
Γενικά θέματα 23 Απριλίου 2021

“Δώρο” του Ερντογάν στον κ. Μητσοτάκη, εν όψει της συνάντησής τους – Ντοκυμαντέρ για τη Γαλάζια Πατρίδα

“Δώρο” του Ερντογάν στον κ. Μητσοτάκη, εν όψει της συνάντησής τους – Ντοκυμαντέρ για τη Γαλάζια Πατρίδα

Νέα τουρκική προπαγάνδα – Κρατικό ντοκιμαντέρ για Γαλάζια Πατρίδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα νέο ντοκιμαντέρ για «τα θαλάσσια δικαιώματα της Τουρκίας στις γύρω θάλασσες» με τίτλο «Γαλάζια Πατρίδα» (Mavi Vatan) πρόκειται να προβληθεί την επόμενη εβδομάδα, ανακοίνωσε ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός της Toυρκίας TRT Haber
Το ντοκιμαντέρ θα κάνει συγκεκριμένα πρεμιέρα  στις 27 Απριλίου, 9 μ.μ. τοπική ώρα στην Τουρκία (1800GMT), 
«Τα δικαιώματα θαλάσσιας κυριαρχίας της Τουρκίας στη Μεσόγειο, τον Εύξεινο Πόντο και το Αιγαίο πέλαγος που βασίζονται σε διεθνείς συνθήκες, καθώς και το καθεστώς της Λιβύης ως θαλάσσιου γείτονα της χώρας θα είναι μερικά από τα κύρια θέματα του ντοκιμαντέρ, το οποίο θα περιλαμβάνει επίσης πολλά μέχρι τώρα άγνωστα γεγονότα», σύμφωνα με την ανακοίνωση.
Τα γυρίσματα έγιναν σε σκηνοθεσία του Kemal Sogukdere, ολοκληρώθηκαν σε 40 ημέρες από μια ομάδα 10 ατόμων, συμπεριλαμβανομένου του Ahmet Bahceci ως συντάκτη και του Ahmet Gormez ως αφηγητή.
Επιπλέον στην παραγωγή έλαβαν μέρος ο  «αρχιτέκτονας του τουρκολιβυκού μνημονίου» Τζιχάτ Γιαϊτζί , ο  Deniz Kutluk, μαζί με ανώτερους εμπειρογνώμονες Emin Emrah Danis και Ilhan Ege.

SigmaLive

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube