Weather Icon

Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: Αυτό είναι το βίντεο-ντοκουμέντο με τους εκτελεστές που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ – Δείτε τους δύο δολοφόνους (εικόνες-βίντεο)

Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: Αυτό είναι το βίντεο-ντοκουμέντο με τους εκτελεστές που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ – Δείτε τους δύο δολοφόνους (εικόνες-βίντεο)

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο που δείχνει τους δράστες της εν ψυχρώ δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, πάνω στην μηχανή, μετέδωσε το Open την Κυριακή.

Το βίντεο βρίσκεται στα χέρια των υψηλόβαθμων αξιωματικών του Ανθρωποκτονιών που ερευνούν την υπόθεση.

Δείτε φωτογραφίες ντοκουμέντο με τους δολοφόνους του Γιώργου Καραϊβάζ:

Δείτε το βίντεο:

 

Έδρασαν σε 20 δευτερόλεπτα

Στο μικροσκόπιο της έρευνας των αστυνομικών του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής της ασφάλειας Αττικής, έχουν μπει 3 βίντεο που φαίνεται να έχουν καταγράψει τους εκτελεστές του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ στον Άλιμο.

Σε αυτά οι δυο δράστες της εκτέλεσης αποτυπώνονται να απομακρύνονται από το σημείο πάνω στο σκούτερ που χρησιμοποίησαν για την διαφυγή τους, αλλά στην συνέχεια τα ίχνη τους χάνονται. Εκτιμάται πως οι δράστες, χρησιμοποίησαν άλλο όχημα διαφυγής από την περιοχή, προκειμένου να δυσκολέψουν τις έρευνες για τον εντοπισμό τους την στιγμή που δεκάδες αστυνομικοί κλήθηκαν στην Άλιμο μετά την εκτέλεση.

Ο τρόπος δράσης του, παραπέμπει ευθέως σε επαγγελματίες δολοφόνους, που ενήργησαν σε 20-30 δευτερόλεπτα, δίνοντας μάλιστα και χαριστική βολή στον δημοσιογράφο, για να «σφραγίσουν το συμβόλαιο θανάτου».

Οι δράστες εκτιμάται πως περίμεναν τον Καραϊβαζ έξω από το σπίτι του, του είχαν στήσει την δολοφονική ενέδρα γνωρίζοντας που επρόκειτο να πάει. Τα στελέχη της ασφάλειας εικάζουν πως ομάδα υποστήριξης τον ακολουθούσε από την στιγμή που έφυγε από το στούντιο τηλεοπτικής εκπομπής που εργαζόταν και ενημέρωσαν τους εκτελεστές του για την άφιξή του. Δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο μάλιστα, να είχε τοποθετηθεί στο αυτοκίνητό του σύστημα Gps με τους δράστες να έχουν ακριβή εικόνα των κινήσεων του. Αυτό μένει να αποδειχθεί από τις έρευνες που θα πραγματοποιηθούν στα εργαστήρια της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών όπου το όχημα θα γίνει «φύλλο και φτερό». Τις προσεχείς ημέρες θα ξεκινήσει η συλλογή καταθέσεων από αυτόπτες μάρτυρες και συγγενικά πρόσωπα του δημοσιογράφου, ενώ ιδιαίτερο βάρος θα δοθεί σε τυχόν ευρήματα από τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή, το κινητό του τηλέφωνο, αλλα και τυχόν απειλές που δεχόταν στο e-mail του. Η εκτέλεση Καραϊβαζ, σύμφωνα με έμπειρα στελέχη της ασφάλειας «δείχνει» ξεκαθάρισμα λογαριασμών από τα υψηλά κλιμάκια της Greek Mafia, με την δολοφονία του Καραϊβαζ να αποτελεί ένα ακόμη κρίκο στην αλυσίδα του αίματος που άνοιξε πριν από 3 χρόνια.

ΠΗΓΗ: Newpost.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube