Weather Icon
Αθλητικά 19 Απριλίου 2021

“Αλλάζει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο – 350 εκατ. κάθε ομάδα”

“Αλλάζει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο – 350 εκατ. κάθε ομάδα”

Το πλάνο για τη European Super League και οι συζητήσεις των Πειραιωτών, καθώς εάν προχωρήσει το σχέδιο υπάρχει ήδη απόφαση για να μπουν και αυτοί στη νέα Λίγκα. Γιατί αποχωρούν οι ομάδες, τι θα αλλάξει στα εγχώρια πρωταθλήματα και γιατί πλέον δεν θα έχουν “δύναμη” UEFA και FIFA.

Κορυφαία ανάλυση στο sportdog.gr από τον Μάνο Σταραμόπουλο για τη νέα σελίδα που γυρίσε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με τη δημιουργία της European Super League, την πιθανή συμμετοχή τού Ολυμπιακού σε αυτή την κλειστή λίγκα, αλλά και το πόσο επηρεάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο αυτή η εξέλιξη.

Ο αναλυτής διεθνούς ποδοσφαίρου και υποθέσεων και σχολιαστής στον Οverfm 104,9, μίλησε για όλα όσα απασχολούν από χθες το βράδυ το ευρωπαϊκό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο, που αναμένεται να βάλουν σε εντελώς διαφορετική τροχιά το άθλημα μέσα στα επόμενα χρόνια.

“Το αποκάλυψε ο Μπαρτομέου – 350 εκατ. εγγυημένα για κάθε ομάδα – Απειλή για τιμωρία στους παίκτες”

Είχαν αρχίσει από τον περασμένο Οκτώβρη και, πλέον, παίρνει σάρκα και οστά από την ημέρα που παραιτήθηκε ο Μπαρτομέου από την Μπαρτσελόνα. Ο πρώην πρόεδρος των “μπλαουγκράνα” είχε αποκαλύψει ότι έχει συμφωνήσει με τον ομόλογό του στη Ρεάλ Μαδρίτης, που τρέχει το όλο εγχείρημα της European Super League, και θα έπρεπε ο νέος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, δηλαδή ο Λαπόρτα, να επικυρώσει τη συμφωνία.

Αυτό προφανώς έχει γίνει. Ο Λαπόρτα, άλλωστε, δήλωσε ότι τον ενδιαφέρουν τα χρήματα λόγω των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων της ομάδας.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Συλλόγων, η ECA, στην οποία προΐσταται ο Ανιέλι, είχε βρει λύση ώστε η νέα μορφή του Τσάμπιονς Λιγκ να είναι με 36 ομάδες και με 10 παιχνίδια εγγυημένα για όλους, άρα και με περισσότερα λεφτά για προκρίσεις, νίκες κ.λπ.

Ο βρετανικός Τύπος παρουσιάζει την διακήρυξη της European Super League, που είναι να αρχίσει το 2022, με 12 ομάδες στο αρχικό σχήμα με στόχο να γίνουν 15 και να φτάσουν μέχρι τις 20“, ανέφερε στο αρχικο του σχόλιο στο sportdog ο Μ. Σταραμόπουλος και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ SPORTDOG.GR

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube