Weather Icon
Τουρκία 6 Μαρτίου 2021

Τουρκία: Αξιωματικός διοικητής φυλακίου πιάστηκε με 82 κιλά ηρωίνης

Τουρκία: Αξιωματικός διοικητής φυλακίου πιάστηκε με 82 κιλά ηρωίνης

Ο ανθυπολοχαγός πεζικού V.K, διοικητής του συνοριακού φυλακίου στο νομό Αντιόχειας (Hatay), πιάστηκε με 82 κιλά ναρκωτικών.

Ανθυπολοχαγός πεζικού V.K., υπηρετεί στο συνοριακό φυλάκιο Ziyaret, που βρίσκεται στην περιοχή ευθύνης της Διοίκησης Στρατοχωροφυλακής Demirköprü.

Όταν έφθασαν στα ανώτερα κλιμάκια πληροφορίες ότι ο V.K., μαζί με τον İ.K. μπήκαν στη απαγορευμένη στρατιωτική ζώνη για να εισάγουν ναρκωτικά, κινητοποιήθηκαν οι διωκτικές αρχές.

Στην έρευνα που έκαναν οι διωκτικές αρχές με τον εκπαιδευμένο σκύλο στο όχημα, βρέθηκαν 82 κιλά κάνναβης και κατασχέθηκαν 19 χιλιάδες 800 TL..

Μετά από αυτό οι V.Κ. και İ.K. τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ το αρμόδιο δικαστήριο διέταξε τη σύλληψή τους.

Σημειώνεται ότι κατά παράδοση ο τουρκικός στρατός και η στρατοχωροφυλακή παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη διακίνηση ναρκωτικών στην Τουρκία, με την αστυνομία να ανταγωνίζεται τους στρατιωτικούς στις περιοχές ευθύνης της, που είναι οι πόλεις και οι κωμοπόλεις.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube