Weather Icon

Το Μπακού υπονομεύει την ασφάλεια όχι μόνο της περιοχής αλλά και της ΕΕ!

Το Μπακού υπονομεύει την ασφάλεια όχι μόνο της περιοχής αλλά και της ΕΕ!

Ένα άλλο σκανδαλώδες επεισόδιο συνέβη στη Γερμανία, ένοχος του οποίου είναι το Αζερμπαϊτζάν. Στον τύπο αυτού του κράτους μέλους της ΕΕ, κυκλοφορούν οι επόμενες φήμες σχετικά με τη δωροδοκία των βουλευτών της Bundestag. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο εβδομάδων, τρεις βουλευτές της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης της Άνγκελα Μέρκελ έγιναν αντιμέτωποι με το αίτημα να “βάλουν κάτω” τις εντολές τους. Πρόκειται για κατηγορία στην δωροδοκία από το Αζερμπαϊτζάν. Αυτή τη φορά, από την εντολή του και από το κοινοβούλιο παραιτήθηκε ο βουλευτής της Bundestag Mark Hauptmann λίγες ημέρες νωρίτερα και προσχώρησε στους βουλευτές της Bundestag Axel Fischer και Karin Strenz, οι οποίοι στερήθηκαν ασυλία την προηγούμενη βδομάδα.

Η αγνόηση των εγκλημάτων πολέμου του αυταρχικού καθεστώτος του Αλίγιεφ, οι ενέργειες για παραβίαση των αρχών της ανομίας και της δημοκρατίας εξακολουθούν να θέτουν σοβαρές προκλήσεις όχι μόνο για τις χώρες της περιοχής, αλλά και για την ΕΕ, η οποία έχει αναλάβει την αποστολή της διατήρησης των δημοκρατικών αξιών.

Απόσπασμα απο την εφημερίδα Hayastani Hanrapetutiun

ΠΗΓΗ: el.armradio.am

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube