Weather Icon

Ορεστιάδα: Έκτακτη σύσκεψη αύριο Προέδρων Κοινοτήτων στο Φυλάκιο, μετά την ενοικίαση χωραφιών για επέκταση

Ορεστιάδα: Έκτακτη σύσκεψη αύριο Προέδρων Κοινοτήτων στο Φυλάκιο, μετά την ενοικίαση χωραφιών για επέκταση

Έκτακτη σύσκεψη θα πραγματοποιήσουν αύριο Κυριακή στις 12 το μεσημέρι στο Φυλάκιο, οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων της Ορεστιάδας, προκειμένου να εξετάσουν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, μετά την δημοσιοποίηση στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ των συμβάσεων εκμίσθωσης χωραφιών για επέκταση του ΚΞΥΤ Φυλακίου, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Δεν έχει καθοριστεί ακόμα αν η συνάντηση γίνει στην πλατεία ή έξω από τα ΚΥΤ και ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ, αλλά οι εκπρόσωποι των χωριών της περιοχής είναι έντονα προβληματισμένοι, αφού βρίσκονται στο… ίδιο έργο θεατές για μια ακόμη φορά. Ξαφνικά και απροειδοποίητα, το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, την στιγμή που ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης τους διαβεβαίωνε ότι στις συζητήσεις που είχε στην Αθήνα με τους 4 υπουργούς, συμφωνήθηκε να έρθει ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης να μιλήσει με την τοπική κοινωνία, είδαν να δημοσιεύονται οι ενοικιάσεις 33,5 στρεμμάτων και να αναφέρεται μάλιστα ότι προορίζονται για επέκταση του ΚΥΤ και όχι του ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ που αρχικά είχε ειπωθεί.

 

Διαβάστε ακόμα: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Προχωρούν την επέκταση στο Φυλάκιο – Δημοσιεύθηκαν ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ τα μισθωτήρια των χωραφιών (ΕΓΓΡΑΦΑ)

Έτσι, με επικεφαλής τον αγωνιστή Πρόεδρο του Φυλακίου Χρήστο Τυρμπάκη, θα συζητήσουν την κατάσταση η οποία έχει διαμορφωθεί και θα καθορίσουν την στάση τους και τον τρόπο αντίδρασης. Γιατί από την Επιτροπή Αγώνα και τον ίδιο τον κ.Μαυρίδη δεν έχει υπάρξει η παραμικρή αντίδραση από χθες που βγήκε στον “αέρα” η ενοικίαση των χωραφιών 4 ιδιοκτητών για 10 χρόνια (5+5 χρόνια) αντί 1.000 ευρώ το στρέμμα.

ΠΗΓΗ: evros-news.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube