Weather Icon
Εξοπλισμοί , ΗΠΑ , Ρωσία 4 Μαρτίου 2021

Οι Αμερικανοί εντυπωσιάστηκαν από τα ρωσικά αεροσκάφη Su-35

Οι Αμερικανοί εντυπωσιάστηκαν από τα ρωσικά αεροσκάφη Su-35

Εντυπωσιασμένοι δήλωσαν Αμερικανοί τόσο από την ομορφιά όσο και από την ισχύ των ρωσικών μαχητικών αεροσκαφών S-35, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα που ήρθε στο φως τη Δευτέρα (01/03, τοπική ώρα).

Η ρωσική γενιά των Su-35 4++ αναγνωρίζεται ως μια από την πιο όμορφη όσον αφορά στα σύγχρονα μαχητικά αεροσκάφη σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με τους αναγνώστες αμερικανικής ιστοσελίδας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα του Defence Blog που αναρτήθηκε τη Δευτέρα (01/03, τοπική ώρα), τα Su-35 έφτασαν μέχρι τη δεύτερη θέση αποσπώντας των 14% των θετικών ψήφων, ξεπερνώντας τόσο τα γαλλικά Rafale (13%), τα αμερικανικά F-15 (12%) και τα ευρωπαϊκά Typhoon (5%), και με 40% την πρώτη θέση έλαβαν τα F-22 Raptor.

​Μεταξύ των επιλογών που είχαν οι αναγνώστες στην ψηφοφορία, ήταν και τα αμερικανικά F-35 Lightning II και F/ A-18E/F Super Hornet, το ρωσικό Su-57 και το κινέζικο J-20.

Υπενθυμίζεται ότι σε σχετικό δημοσίευμα της αμερικανικής έκδοσης του «National Interest» τονίζονταν τα χαρακτηριστικά αυτής της γενιάς των Su-35 και παρομοιάζονταν σαν «παγκόσμια πολεμικά πτηνά».

Επισημαίνεται, δε, πως τα Su-35 4++ είναι εξελιγμένα μαχητικά αεροσκάφη πολλαπλών χρήσεων και είναι από τις βασικές επιλογές της Ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Σπούτνικ

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube