Weather Icon

Ο τούρκος πρέσβης Hakkı Musa είναι η βασική προσωπικότητα που διοργανώνει δολοφονίες στην Ευρώπη

Ο τούρκος πρέσβης Hakkı Musa είναι η βασική προσωπικότητα που διοργανώνει δολοφονίες στην Ευρώπη

Ο Remzi Kartal, συμπρόεδρος του Λαϊκού Κογκρέσου του Κουρδιστάν (Kongra-Gel) μοιράστηκε τις απόψεις του σχετικά με την έκθεση της Le Journal de Dimanche, σχετικά με τον πρέσβη της Τουρκίας στο Παρίσι, Issmail Hakkı Musa, και τον ρόλο του στη δολοφονία τριών Κούρδισσων γυναικών πολιτικών ακτιβιστριών στο Παρίσι, στις 9 Ιανουαρίου 2013.

Η γαλλική εφημερίδα Le Journal du Dimanche δημοσίευσε μια έρευνα σχετικά με τον Issmail Hakkı Musa, πρέσβη της Τουρκίας στο Παρίσι, και όσον αφορά τον αναφερόμενο ρόλο του στην πολιτική δολοφονία τριών Κούρδισσων γυναικών πολιτικών ακτιβιστριών, τις Sakine Cansız, Fidan Doğan και Leyla Şaylemez στο Παρίσι, το 2013

Η εφημερίδα αναφέρθηκε και στους ισχυρισμούς σχετικά με τους Τούρκους κατασκόπους και τη δραστηριοποίησή τους στην Ευρώπη. Η εφημερίδα βασίστηκε στην έκθεσή της σε εμπιστευτικό έγγραφο που κατέχουν οι αρχές του Βελγίου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο kurdishvoice.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube