Weather Icon
ΗΠΑ , Τουρκία 30 Μαρτίου 2021

Έρχεται το τέλος του; Εισαγγελείς των ΗΠΑ ψάχνουν τα κλεμένα του Ερντογάν σε 7 χώρες

Έρχεται το τέλος του; Εισαγγελείς των ΗΠΑ ψάχνουν τα κλεμένα του Ερντογάν σε 7 χώρες

Όπως συμβαίνει πάντα με τους αρπάχτρες, θα συμβεί και στην περίπτωση του Ερντογάν που έχει γίνει βαθύπλουτος, ενώ ο λαός του πεινάει και η οικονομία της Τουρκίας καταρρέει.

Με… χάπια ο Τούρκος Πρόεδρος μετά την απόφαση Ομοσπονδιακών Εισαγγελέων των ΗΠΑ να ζητήσουν επισήμως από 7 χώρες να τους δώσουν τραπεζικά στοιχεία τόσο του ίδιου, όσο και της οικογένειάς του. Την πληροφορία επιβεβαίωσε και η εφημερίδα «24 ώρες» της Λιβύης.

Στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, ο γερουσιαστής των Ρεπουμπλικανών Lindsey Graham έγραψε, μαζί με έναν συνάδελφό του, υπέβαλαν στο Κογκρέσο σχέδιο νόμου για κυρίως στην Τουρκία, καθώς και την διερεύνηση του πλούτου του Ερντογάν και της οικογένειάς του.

Μάλιστα σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα «Tele 1» οι χώρες που ζητήθηκαν τα τραπεζικά στοιχεία των… Ερντογαναίων είναι η Ελβετία, η Ιταλία, η Ουγγαρία, το Κατάρ, η Σιγκαπούρη, η Μαλαισία και η Κίνα.

Οι ώρες του φαταούλα Ερντογάν φαίνεται να είναι μετρημένες… Άλλωστε όλους αυτού του είδους οι γυναίκες και οι κλεψιές τους φάγανε!

Τελειώνουν τον Ερντογάν! Εισαγγελείς ψάχνουν σε 7 χώρες τα εκατομμύρια του «σουλτάνου»

 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube