Weather Icon

Επιχείρηση στον Έβρο! Συλλήψεις για ναρκωτικά και παράνομη διακίνηση μεταναστών

Επιχείρηση στον Έβρο! Συλλήψεις για ναρκωτικά και παράνομη διακίνηση μεταναστών

Με άκρα μυστικότητα κινήθηκαν σε παρέβρια περιοχή του Σουφλίου αστυνομικοί, προκειμένου να εντοπίσουν και να συλλάβουν άτομο που μπήκε στην Ελλάδα παράνομα.

Όπως μεταφέρει το thrakinea.gr, η επιχείρηση που σχεδιάστηκε μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, δεν είχε περιθώρια λάθους, γιατί αν έστω κι ένα μέλος της ομάδας γίνονταν αντιληπτό, όλα θα τινάζονταν στον αέρα.

Αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης και συνοριοφύλακες του τμήματος συνοριακής φύλαξης Σουφλίου, συμμετείχαν σε επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμου που σύμφωνα με πληροφορίες θα μετάφερε παράνομο υλικό.

Με τους συμμετέχοντες να βρίσκονται σε σημεία κλειδιά στον κάμπο και στο ανάχωμα, την κατάλληλη στιγμή πραγματοποίησαν έφοδο και συνέλαβαν άτομο, το οποίο είχε μόλις περάσει από το ποτάμι στο ελληνικό έδαφος.

Με μεγάλη προσοχή αφού ο άνδρας ακινητοποιήθηκε ανοίχτηκε ο σάκος που είχε μαζί του.
Μέσα στον σάκο υπήρχε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών. Συγκεκριμένα ηρωίνη, το βάρος της οποίας ξεπερνάει τα 2 κιλά.

Ο συλληφθείς είναι αλλοδαπός και σύμφωνα με πληροφορίες θα προσποιούνταν τον παράτυπο μετανάστη, αν συναντούσε τυχαία αστυνομικούς.

Στην περίπτωσή του όμως, η τύχη δεν ήταν με το μέρος του.

Δύο ακόμα συλλήψεις

Συνελήφθησαν χθες (18-3-2021) το πρωί, στην παρέβρια περιοχή Σάκκου Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας δύο αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας έξι μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες διότι καθοδηγούσαν πεζούς στο εσωτερικό της χώρας έξι μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους προηγουμένως είχαν περαιώσει από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας με βάρκα τον ποταμό Έβρο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube