Weather Icon
Video , Αθλητικά , Τουρκία 1 Μαρτίου 2021

Έπαθαν μανία με Πέλκα οι Τούρκοι! Πρωτοσέλιδα λατρείας για έναν ακόμα Έλληνα ποδοσφαιριστή

Έπαθαν μανία με Πέλκα οι Τούρκοι! Πρωτοσέλιδα λατρείας για έναν ακόμα Έλληνα ποδοσφαιριστή

Μία ακόμα αγωνιστική στην Τουρκία είχε ελληνικό ενδιαφέρον. Τα φώτα έπεσαν στην αναμέτρηση Τραμπζονσπόρ-Φενέρμπαχτσε, όπου πρωταγωνιστής αναδείχτηκε ο Δημήτρης Πέλκας.

Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ σημείωσε ένα πανέμορφο γκολ στο 76′ και έδωσε τη νίκη στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης, η οποία διατηρήθηκε στην 3η θέση με 54 βαθμούς, σε απόσταση τριών πόντων από την Γαλατά που είναι στην κορυφή.

Όπως είναι φυσικό, ο διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός έγινε talk of the town. Σε αθλητικές τηλεοπτικές εκπομπές τους έπιασε στην κυριολεξία… Πελκομανία. Στούντιο μετατράπηκε σε πίστα μπουζουκιών. Ακουγόταν ο «Ζορμπάς» με τους παρουσιαστές να σπάνε πιάτα και να χορεύουν συρτάκι.

Στον τουρκικό Τύπο ο Πέλκας «παίζει» σε πρωτοσέλιδο να μοιράζει ασπιρίνες με το όνομά του! «Σαν φάρμακο ήρθε για την Φενέρ το γκολ του Πέλκα», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο πρωτοσέλιδο της «Fotomac», η οποία στην ηλεκτρονική της έκδοση παρουσιάζει θέμα με το πως τα ελληνικά ΜΜΕ χειρίστηκαν το θέμα της νίκης της Φενέρ. Μάλιστα στο σχετικό δημοσίευμα γίνεται αναφορά στο ενδιαφέρον της Ρούμπιν Καζάν για την απόκτησή του.

Η ρωσική ομάδα πρόσφερε 7 εκατ. Ευρώ στους Τούρκους, οι οποίοι απέρριψαν με συνοπτικές διαδικασίες την πρόταση, τονίζοντας πως κοστολογούν τον Πέλκα με 15 εκατ. Ευρώ! Σημειωτέον, ότι οι Κωνσταντινουπολίτες απέκτησαν τον 27χρονο μεσοεπιθετικό έναντι 2.5 εκατ. ευρώ από τον ΠΑΟΚ. Μέχρι στιγμής ο συμπατριώτης μας μετράει 18 παιχνίδια, 5 γκολ και 6 ασίστ στη τουρκική Super Lig.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Sportdog.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube