REAL TIME |

Weather Icon
Εξωτερική Πολιτική 5 Μαρτίου 2021

Αποκάλυψη: 10 πρεσβείες χρηματοδοτούν το ΕΛΙΑΜΕΠ- 1,2 εκ. ευρώ έσοδα το 2020

Αποκάλυψη: 10 πρεσβείες χρηματοδοτούν το ΕΛΙΑΜΕΠ- 1,2 εκ. ευρώ έσοδα το 2020

Όπως αποκάλυψε πριν λίγο στην εκπομπή του ο δημοσιογράφος του HELLAS FM στη Νέα Υόρκη, Δημήτρης Φιλιππίδης το «μαγαζί» του γνωστού για τις περίεργες θέσεις του στα εθνικά ζητήματα καθηγητή Θάνου Βερέμη, πήρε το αστρονομικό ποσό 1,2 εκ ευρώ από χορηγίες για το 2020, από συνολικά 34 χορηγούς εκ των οποίων οι 10 είναι πρεσβείες ξένων κρατών στην Ελλάδα.

Τα στοιχεία δημοσιοποίησε ο γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος της Ομογένειας από τον επίσημο οικονομικό απολογισμό του ιδρύματος.

Ο κ. Βερέμης πριν λίγα εικοσιτετράωρα προανείγγειλε την εισβολή και την κατοχή του Καστελλόριζου από την Τουρκία και τον εποικισμό με 50.000 τούρκους, όπως έγινε και στην κατεχόμενη Κύπρο.

Μάλιστα είπε πως οι κάτοικοι του Καστελλόριζου θα μεταφερθούν σε φυλακές της Τουρκίας. Ακόμη βέβαια κανένα κρατικό όργανο δεν άσκησε δίωξη για την ενέργεια του που αγγίζει τα όρια της εθνικής προδοσίας και προκάλεσε σάλο.

Αν αυτή η προπαγάνδα δεν είναι ευθεία επιχείρηση τρομοκράτησης του πληθυσμού για να δικαιολογηθεί μια εθνική κολοτούμπα στον καθορισμό των θαλάσσιων συνόρων και η ικανοποίηση του Ερντογάν και του κέντρων που επιθυμούν την συν διαχείριση του Αιγαίου, τότε τι μπορεί να είναι;

Έτσι δικαιολογούνται και οι χορηγίες από κέντρα εκτός της χώρας για ένα ίδρυμα το οποίο έχει εκθρέψει πολιτικούς γνωστούς για εθνικές τραγωδίες και πολιτικά σκάνδαλα, όπως ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Κώστας Σημίτης. 

Το ΕΛΙΑΜΕΠ είναι το όχημα για να μεθοδευτεί και να επιβληθεί στη χώρα μια εξωτερική πολιτική ενδοτισμού, συμβιβασμού και απώλειας εθνικής κυριαρχίας.

Πηγή: otavoice.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube