REAL TIME |

Weather Icon
Ρωσία , Συρία 9 Φεβρουαρίου 2021

Τι ετοιμάζει η Ρωσία στη Συρία – Κοινές ασκήσεις με το στρατό της Συρίας

Τι ετοιμάζει η Ρωσία στη Συρία – Κοινές ασκήσεις με το στρατό της Συρίας
Κοινή άσκηση από τον στρατό της Συρίας και Ρώσους στρατιώτες με πυρά τεθωρακισμένων και ελιγμούς
Σε ασκήσεις ελιγμών και πυρών τανκς συμμετείχαν από κοινού στελέχη του στρατού της Συρίας και ρωσικό στρατιωτικό προσωπικό, σύμφωνα με Ρώσο στρατιωτικό που συμμετείχε.

Σειρά ασκήσεων με μονάδες του στρατού της Συρίας με τανκς πραγματοποίησε ρωσικό στρατιωτικό προσωπικό, σύμφωνα με τον Ρώσο στρατιωτικό Γκριγκόρι Λαζούτκιν, ο οποίος πήρε μέρος στις ασκήσεις.

Το πρόγραμμα των ασκήσεων περιλάμβανε ελιγμούς και πυρά, ενώ όπως δήλωσε ο Λαζούτκιν: «Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Συρίας σήμερα, δεν είναι οι ίδιες Ένοπλες Δυνάμεις που βρίσκονταν στην αρχή αυτού του πολέμου. Σήμερα είναι περισσότερες μονάδες έτοιμες για μάχη. Η άμυνα είναι σταθερή και προετοιμασμένη».

Η ραχοκοκαλιά των συριακών θωρακισμένων μονάδων αποτελείται από σοβιετικά T-72 άρματα μάχης. Η χώρα τα εκσυγχρονίζει με τη βοήθεια της Ρωσίας, εγκαθιστώντας επιπλέον θωράκιση και εξοπλισμό.

Σπούτνικ

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube