Weather Icon

Ο Σάββας Καλεντερίδης σχολιάζει την αποκάλυψη ΓΑΠ περί συμφωνίας το 2003 στα ελληνοτουρκικά

Ο Σάββας Καλεντερίδης σχολιάζει την αποκάλυψη ΓΑΠ περί συμφωνίας το 2003 στα ελληνοτουρκικά

Μη χάσετε το σχόλιο του ηγέτη του infognomonpolitics.gr για τη δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου σε τουρκικό τηλεοπτικό σταθμό

Ο Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας στο τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο NTVΤ, ενώ χαιρέτισε την επανέναρξη των διερευνητικών επαφών ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία, αποκάλυψε ότι το 2003 οι δύο χώρες είχαν φτάσει πολύ κοντά σε σύμπτωση απόψεων για το ζήτημα της παραπομπής για την οριοθέτησης της υφαλοκρηπίδας στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.

Ο Σάββας Καλεντερίδης σχολίασε στην κάμερα του infognomonpolitics και την εκπομπή Zoom που προβάλλεται στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Ινφογνώμονα, μιλώντας για τραγικό συμβιβασμό.

«Καμιά ελληνική κυβέρνηση δεν έχει το δικαίωμα να ξεπουλά το Αιγαίο.

Οι Τούρκοι μας δούλεψαν, μας εξαπάτησαν και μας κορόιδεψαν.

Την επόμενη φορά που θα επαναθέσουμε το θέμα με όρους εκτός διεθνούς δικαίου οι Τούρκοι θα έχουν ως κεκτημένο την υποχώρηση του 2003.

Να μην πέσουμε στην ίδια παγίδα», αναφέρει μεταξύ άλλων το μήνυμά του, το οποίο θα μεταδοθεί στις 20:00 στα Social Media.

Μείνετε συντονισμένοι στο infognomonpolitics.gr για να δείτε στις 20:00 το σχόλιο του Σάββα Καλεντερίδη!

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube