Weather Icon
Ρωσία 4 Φεβρουαρίου 2021

Ρωσία: Βελτιωμένη έκδοση του πυραυλικού συστήματος Hermes ετοιμάζει η Rostec

Ρωσία: Βελτιωμένη έκδοση του πυραυλικού συστήματος Hermes ετοιμάζει η Rostec
Θυγατρική εταιρεία της Rostec σκοπεύει να αναπτύξει τη βελτιωμένη έκδοση του πυραυλικού συστήματος ακριβείας Hermes.

Στην ανάπτυξη μιας βελτιωμένης έκδοσης του πυραυλικού συστήματος ακριβείας Hermes σκοπεύει να προχωρήσει η JSC Scientific Production Association (NPO) (Όπλα υψηλής ακρίβειας), η οποία είναι μέρος της κρατικής εταιρείας υψηλής τεχνολογίας Rostec της Ρωσίας, δήλωσε ο βιομηχανικός διευθυντής της εταιρείας Μπεκάν Οζντόεφ στο πρακτορείο Sputnik.

Η κύρια έκδοση του συστήματος πυραύλων υψηλής ακρίβειας Hermes, που παρουσιάστηκε το περασμένο καλοκαίρι, υποβάλλεται σε δοκιμές.

«Αυτό το σύμπλεγμα έχει μεγάλες δυνατότητες περαιτέρω βελτίωσης. Σε αυτό το πλαίσιο, προγραμματίζονται αναπτυξιακές εργασίες, οι οποίες προβλέπουν αύξηση της δύναμης πυρός του πυραύλου κατά 2 με 2,5 φορές και αύξηση της ταχύτητας πτήσης. Αυτή θα είναι η έκδοση “Hermes 2.0” του συστήματος» δήλωσε ο Οζντόεφ στο πρακτορείο Sputnik.

Σπούτνικ

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube