Weather Icon
Γενικά θέματα 20 Φεβρουαρίου 2021

Προφητείες από τη ρωσική τηλεόραση

Προφητείες από τη ρωσική τηλεόραση

Απόστολος Αποστολόπουλος

Το κείμενο που ακολουθεί δεν έχει πολιτικό χαρακτήρα, δεν είναι καν κείμενο που φιλοξενεί κανονικά μια έγκυρη ιστοσελίδα πολιτικού χαρακτήρα. Υπάρχουν τρεις λόγοι που με έκαναν να το γράψω.

1. Πρόκειται για αφιέρωμα (στην ψυχαγωγική εκπομπή «Απόψε») του ρωσικού καναλιού 1, ανάλογο σε ύφος με την ΕΡΤ 1 αλλά με τεράστια θεαματικότητα. 2. Το κεντρικό πρόσωπο, πεθαμένο από τη δεκαετία του 1980, είναι πολύ γνωστό στους Ρώσους, στους Σλάβους γενικότερα και έχει (είχε) απασχολήσει και τα Δυτικά ΜΜΕ.

3. Το αφιέρωμα έγινε με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννηση μιας Βουλγάρας, με το όνομα Βάνγκα (θα τη λέγαμε Βαγγελιώ) που τυφλώθηκε νέα και έγινε γνωστή για τις προφητείες της. Τα όσα αφηγείται η Βάνγκα στην εκπομπή (τον περασμένο Γενάρη 31-1-21), στη σκοπιανή διάλεκτο, είναι μαγνητοφωνημένες συνεντεύξεις ή ομιλίες της. Ανεξάρτητα από τις πεποιθήσεις του καθενός για τους μάντεις τα λεγόμενα της Βάνγκα προκαλούν εντύπωση.

-Αναφέρει ότι μετά από περίπου τρεις δεκαετίες(δηλαδή στις μέρες μας) μια «πληγή από το Διάστημα» θα πλήξει αρχικά την Κίνα και μετά όλο τον Κόσμο. Η πληγή θα εμφανιστεί όταν συμπέσουν τα 4 δυάρια, ενδεικτικά 12-2- 2020. Οι επιπτώσεις της πληγής θα αρχίσουν να εξαφανίζονται από τα τέλη αυτού εδώ του Μαρτίου, (συγκεκριμένα κατά τις 20 του μηνός), όταν, σύμφωνα με το ημερολόγιο των Σλάβων, είναι η χρονιά του κόκορα.

Σημείωση: η Λαγκάρντ έχει δηλώσει πριν από περίπου ένα μήνα ότι στο τέλος Μαρτίου πρέπει να λήξουν τα μέτρα για τον κορονοϊό γιατί έως εκεί αντέχει τους περιορισμούς η Παγκόσμια(Δυτική) Οικονομία.

Η Βάνγκα αναφέρει (στην εκπομπή) ότι «σιδερένια πουλιά» θα εξαφανίσουν τους δίδυμους πύργους. Αλλά, προσθέτει, ότι η ίδια δεν «βλέπει», μετά από περίπου τριάντα χρόνια, (κατά προσέγγιση στην εποχή μας) τις ΗΠΑ, την ύπαρξή τους. Υπαινίσσεται ένα είδος έκλειψης, υποβάθμισης, εξαφάνισης των ΗΠΑ.

Υποστηρίζει ότι δεν πρέπει να πιστεύουμε όσα λένε οι Ρώσοι πως αγαπάνε την Τουρκία ή την Ελλάδα. Η αλήθεια είναι ότι αγαπάνε μόνο τους Σλάβους.

Υποστηρίζει ότι θα γίνουν δυο αγωγοί πετρελαίου/αερίου. Τώρα υπάρχει μόνο ένας. Οι ΗΠΑ αντιδρούν για τον δεύτερο ενώ τον θέλουν Ρώσοι και Γερμανοί

Υποστηρίζει ότι θα ενωθούν οι Σλάβοι. Και ότι η Ρωσία θα δεχθεί χτυπήματα αλλά θα αντέξει. Τέλος προβλέπει ότι (στην εποχή μας) οι άνθρωποι θα εργάζονται από το σπίτι τους, δηλαδή προβλέπει την τηλεργασία.

ΥΓ. Όλα αυτά είναι ή μπορεί να θεωρηθούν εντυπωσιακά. Για να παραμείνουμε ψύχραιμοι (χωρίς αναγκαστικά να αμφισβητηθεί η ιδιότητα/ικανότητα της πρόβλεψης από κάποιους) παρατηρώ ότι, αν δεν κάνω λάθος, ενώ ορισμένες προβλέψεις έχουν επαληθευθεί πχ οι δίδυμοι πύργοι, άλλες παρουσιάζονται τώρα, μετά το θάνατο της Βάνγκα, και ομολογουμένως ταιριάζουν γάντι με τις επιθυμίες της Μόσχας. Αλλά είναι επίσης αλήθεια ότι τα αποσπάσματα των προφητειών ήταν μαγνητοσκοπημένα.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube