Weather Icon

Πολιτικές ύαινες που ¨τρέφονται¨ με αίμα και θανάτους ανθρώπων…

Πολιτικές ύαινες που ¨τρέφονται¨ με αίμα και θανάτους ανθρώπων…

Κείμενο του ιστολογίου TourkikaNea.  14/2/2021
.
Μία πραγματικά ωραία ανάρτηση του φιλοκουρδικού κόμματος HDP.
.
Αυτού πού θέλουν να κλείσουν οι φασίστες της γείτονος.
.
Το σχόλιο είναι το εξής :  Αυτή την έκκληση την κάναμε 5 χρόνια πριν… Αργότερα την ίδια την έκκληση την επαναλάβαμε πολλές φορές. Υπεύθυνοι για τους θανάτους που συμβαίνουν είναι αυτοί που επί 5 χρόνια παρέμειναν σιωπηλοί σε αυτές τις εκκλήσεις του κόμματος μας¨
.
Ακολούθως παρατίθεται απόσπασμα ομιλίας του τότε βουλευτή Μπαλουκέν που απευθυνόμενος στους κυβερνητικούς βουλευτές, ακούγεται να λέει τα εξής :

Μακάρι να ήσασταν ειλικρινείς. Μακάρι να ήσασταν ειλικρινείς. Δείτε μόλις πριν από μία εβδομάδα, οικογένειες αστυνομικών και στρατιωτών ήρθαν στην βουλή. Επί ώρες παίρνατε τηλέφωνα και προσπαθούσατε να φιμώσετε εκείνες τις οικογένειες. Δείτε ακόμη και το Ισραήλ που δεν σας αρέσει καθόλου, για έναν και μόνο αιχμάλωτο στρατιώτη αποφυλάκισε 1000 Παλαιστίνιους. Ενώ εσείς δεν κουνάτε ούτε το δαχτυλάκι σας για τους 20 στρατιωτικούς και αστυνομικούς που έχει τώρα το ΠΚΚ. Απλά αυτοί θα πεθάνουν και εσείς θα πάτε και διαμέσου των κηδειών τους προσπαθώντας με πολιτική πατριδοκαπηλίας να πολώσετε την κοινωνία. ”
.
Το τουρκικό κράτος δεν νοιάζεται ΚΑΘΟΛΟΥ για τους στρατιώτες και αστυνομικούς του. Τόσα χρόνια τους κρατούσε το ΠΚΚ και δεν έκαναν ούτε ΜΙΑ πρόταση ανταλλαγής αιχμαλώτων. Και τώρα βγαίνουν και δήθεν οδύρονται για το θάνατο των ανθρώπων. Πρόκειται πραγματικά για πολιτικές ύαινες που τρέφονται από τους θανάτους και το αίμα των ανθρώπων…
.
TourkikaNea
.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube