Weather Icon
Ελλάδα 16 Φεβρουαρίου 2021

Παρασημοφορείται σήμερα ο Εθνικός Ευεργέτης Ιάκωβος Τσούνης

Παρασημοφορείται σήμερα ο Εθνικός Ευεργέτης Ιάκωβος Τσούνης

Ο Ιάκωβος Τσούνης με τον υφυπουργό Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή, κατά την επίσκεψη του τελευταίου στο Μουσείο που έχει ιδρύσει ο Εθνικός Ευεργέτης στο Αίγιο

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα παρασημοφορήσει αύριο, Τρίτη 16 Φεβρουαρίου στις 12:00 με τον Μεγαλόσταυρο του Τάγματος της Τιμής τον 97χρονο εφοπλιστή βετεράνο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, Ιάκωβο Τσούνη, για την σημαντική προσφορά του στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Ο Ιάκωβος Τσούνης έχει δωρίσει στον Ελληνικό Στρατό όλη του την περιουσία, ενώ η συνεισφορά του στην Άμυνα και τις υποδομές της ανέρχεται στα 23 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία έχουν διατεθεί κυρίως για ανακαινίσεις πτερύγων και κλινικών σε στρατιωτικά νοσοκομεία της χώρας.

Παράλληλα, ο κ. Τσούνης έχει προχωρήσει στη δωρεά 60 αποβατικών πλοίων στις Ένοπλες Δυνάμεις, ενώ έχει διαθέσει όλη του την ακίνητη και κινητή περιουσία στο στράτευμα.

Νωρίτερα, στις 10:00 η κυρία Σακελλαροπούλου θα δεχθεί στο Προεδρικό Μέγαρο τον υπουργό Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας Χαράλαμπο Πετρίδη.

Καθημερινή

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube