REAL TIME |

Weather Icon

Οδηγούμεθα σε έμμεση Αναγνώριση του Ψευδοκράτους 

Οδηγούμεθα σε έμμεση Αναγνώριση του Ψευδοκράτους 
Εδώ και χρόνια λαμβάνει χώρα η παροχή υπηρεσιών από το Facebook, το Google, το Airbnb, το Booking και άλλες παγκόσμιες εταιρείες, που κατά τ’άλλα εφαρμόζουν αυστηρή πολιτική, σε πελάτες που βρίσκονται στο παράνομο κράτος των κατεχομένων το οποίο, όπως θέλουμε να πιστεύουμε, αναγνωρίζεται μόνο από την Τουρκία. 

Ταξιδιωτικά γραφεία του εξωτερικού προγραμματίζουν ταξίδια στα κατεχόμενα ενώ διεθνείς εταιρείες όπως η Remax και η Century 21 ασχολούνται με την πώληση περιουσιών στα κατεχόμενα σε ξένους και Τούρκους επενδυτές. Οι υπηρεσίες τους διαφημίζονται σε λεωφορεία και σε σταθμούς underground  του Λονδίνου με αναφορά σε “North Cyprus” αντί σε Παράνομα Κατεχόμενα Εδάφη. 

Πανεπιστήμια διεθνούς αναγνώρισης όπως το “Cyprus International University”, το “Girne American University” και το “European University of Lefke” εδράζουν στα κατεχόμενα και φιλοξενούν φοιτητές από όλο τον κόσμο στην ματωμένη γη των προγόνων μας όπου εμείς, οι νόμιμοι κάτοικοι, απαγορεύεται να μεταβούμε χωρίς να δείξουμε διαβατήριο.

Την περίοδο 2006-2018 η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει προσφέρει χρηματοδότηση 520 εκατομμυρίων ευρώ στο μόρφωμα των κατεχομένων όπου διαπράττονται εν συνεχεία εγκλήματα πολέμου (εισβολή, κατοχή, εποικισμός) με στόχο την “οικονομική ανάπτυξη της τουρκοκυπριακής κοινότητας”. 

Ευρωπαϊκές χώρες όπως η Γερμανία πουλούν οπλισμό στην Τουρκία ο οποίος μεταφέρεται εις γνώσιν τους στα κατεχόμενα. Παράδειγμα τα 42 άρματα Leopard τα οποία έχουν στηθεί απειλητικά απέναντι μας. H Γερμανία έχει ψευδώς ισχυριστεί σε αναφορά του 2019 ότι o οπλισμός προς την Τουρκία αφορά αποκλειστικά “θαλάσσια αγαθά”, υπονοώντας ίσως τα 6 υποβρύχια τύπου 214 που έχει πωλήσει, ανάμεσα σε άλλα, στον μεγαλύτερο εισαγωγέα Γερμανικών όπλων την Τουρκία. 

Στα κατεχόμενα εδάφη μας υπάρχουν αντιπροσωπείες άλλων χωρών που εκτελούν χρέη πρεσβείας όπως το USA Ambassadorship Office, το British High Commission Office και το Information Office of Embassy of Federal Government of Germany. Ισχύει επίσης το αντίστροφο, η “Τουρκική Δημοκρατία Βόρειας Κύπρου” έχει τουλάχιστο 20 διπλωματικές αντιπροσωπείες σε χώρες ανά το παγκόσμιο όπως στην Αγγλία, δύο στις ΗΠΑ και σε 8 ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένου της Ιταλίας, της Γαλλίας, της Ελβετίας και του Βελγίου. 

Τα πιο πάνω καταδεικνύουν ότι το «TRNC” τυχαίνει έμμεσης αναγνώρισης από αρκετές χώρες και ήδη έχουν καλλιεργηθεί οικονομικά συμφέροντα που δύσκολα ανατρέπονται.

Η προκλητική σημαία στον Πενταδάκτυλο κάθε άλλο παρά υποδηλώνει καλή θέληση για την οποιαδήποτε διαπραγμάτευση και εγκληματίες όπως ο έποικος Κενάν Ακίν δολοφόνος του Σολωμού και ο Ερχάν Αρικλί δολοφόνος του Τάσου Ισαάκ που υποτίθεται ότι καταζητούνται από την Ιντερπόλ όχι μόνο κυκλοφορούν ελεύθεροι, αλλά πολιτεύονται στα πάτρια εδάφη μας κατά προκλητικότατο τρόπο. 

Το τεράστιο έγκλημα του 1974 έχει σχεδόν νομιμοποιηθεί από τους υποτιθέμενους συμμάχους και εταίρους μας, το μόνο που απομένει είναι να επισημοποιηθεί με την υπογραφή μας.

  Αλέξης Μακρίδης   

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube