REAL TIME |

Weather Icon
Τουρκία 24 Φεβρουαρίου 2021

Νέο Σουσουρλούκ στην Τουρκία – Νεκρός γνωστός “τρομοκράτης” όργανο της ΜΙΤ

Νέο Σουσουρλούκ στην Τουρκία – Νεκρός γνωστός “τρομοκράτης” όργανο της ΜΙΤ

Συνεργάτης της ΜΙΤ σκοτώθηκε σε περίεργο αυτοκινητιστικό δυστήχημα

Ο Σύριος υπήκοος Heysem Topalca, ο οποίος συχνά αναφέρεται ως “Αόρατος Διοικητής” και συνεργάτης της MIT, εις βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ποινή δωδεκαετούς φυλάκισης, πέθανε σε ατύχημα παρόμοιο με το Susurluk.

Το όχημα στο οποίο επέβαινε ο Topalca συγκρούστηκε με φορτηγό στην περιοχή Karapınar του Ικονίου, στις 10 Φεβρουαρίου. Πέθανε επιτόπου. Ο θάνατος του Topalca, του οποίου το όνομα ήταν συνδεδεμένο με δεκάδες μείζονες πράξεις τρομοκρατίας, όπως η έκρηξη του Ρεϊχάνλι, η επίθεσης του ISIS στη Νίγδη, η αποστολή όπλων στη Συρία, η προμήθεια αερίου Sarin στην Al Nusra, έμεινε κρυφός από το κοινό .

Σύμφωνα με άρθρο του δημοσιογράφου Cevheri Güven, στις 10 Φεβρουαρίου 2021, στις 21:00 στην οδό Karapınar-Ικονίου, στις 21:00, το αυτοκίνητο με την πινακίδα 68 KH 911 και το φορτηγό με την πινακίδα κυκλοφορίας 06 Το KH 8433 συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του Heysem Topalca. Εκτός απο τον Heysem Topalca (54), έχασαν τη ζωή τους και οι Macit El Hacı Ali (33), Bilal El Muhammed (21), που ήταν στο αυτοκίνητο. Τραυματίστηκαν επίσης οι Döne Abdullah (55), Nureddin El Hac Ali (19), Abdullah El Hac, İbrahim El Muhammed (30) και Halit Bargut (15).

Ο οδηγός φορτηγού Μουσταφά Ούστα, ο οποίος συνελήφθη μετά το ατύχημα, απελευθερώθηκε μετά την κατάθεσή του.

Σημειώνεται ότι το τουρκικό κράτος έχει παράδοση στη συνεργασία με τη μαφία και τις τρομοκραιτκές ομάδες.

Σχετικό άρθρο: Το τουρκικό κράτος, η μαφία της ηρωίνης και οι Γκρίζοι Λύκοι – Η Ευρώπη αντιμέτωπη με ένα κράτος-μαφία

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube