REAL TIME |

Weather Icon

Εμφυτευμένο Εμβόλιο-Ταυτότητα «Ψηφιακού Ανθρώπου», με την “Ατζέντα ID2020” GAVI Προς Υιοθέτηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση;

Εμφυτευμένο Εμβόλιο-Ταυτότητα «Ψηφιακού Ανθρώπου», με την “Ατζέντα ID2020” GAVI Προς Υιοθέτηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση;

Peter Koenig*, Global Research, 3-2-2021
.
Μετάφραση Μ. Στυλιανού
.
Ανησυχητικά νέα. Στη Γερμανία, το Κοινοβούλιο (Bundestag) επικύρωσε στις 29 Ιανουαρίου 2021 την εφαρμογή της Ατζέντας ID2020. (Tαυτότητα 2020).
.
Πρόκειται για μια συγκεντρωτική συλλογή γενικών ηλεκτρονικών δεδομένων για κάθε πολίτη στην οποία θα έχει πρόσβαση κάθε κυβερνητική υπηρεσία, αστυνομία – και ενδεχομένως και ο ιδιωτικός τομέας. 
.
Καλύπτει όλα όσα είναι γνωστά για έναν μεμονωμένο πολίτη, μέχρι 200 τώρα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας και ενδεχομένως περισσότερα με την πάροδο του χρόνου, από τον τραπεζικό λογαριασμό σας, στις συνήθειες αγορών σας, τα αρχεία υγείας (αρχεία εμβολιασμού, φυσικά), τις πολιτικές κλίσεις σας, και πιθανώς ακόμη και τις συνήθειες των ραντεβού σας και άλλες καταχωρήσεις  από την ιδιωτική σφαίρα σας. 
.
Το Agenda ID2020 σχεδιάστηκε από τον Bill Gates (πολύ-δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Μικροσόφτ και συνoργανωτής της παγκοσμιοποίησης) ως μέρος του «πακέτου εμβολιασμού». Υποστηρίζεται από το Ίδρυμα Rockefeller, Accenture, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ  και το GAVI (Διεθνής Συμμαχία για τα εμβόλια και την ανοσοποίηση, τώρα ονομάζεται απλά Συμμαχία Εμβόλιο, επίσης μια δημιουργία Gates (2001), με κεντρικά γραφεία  στη Γενεύη. Η GAVI βρίσκεται δίπλα στον ΠΟΥ τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και ονομάζεται σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα,
.
Οι ιδιωτικοί εταίροι είναι, φυσικά, μια σειρά φαρμακευτικών εταιρειών, δηλαδή. Johnson & Johnson, GlaxoSmithKline, Merck & Co. … και το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς.
.
Η γερμανική εξωκυβερνητική Επιτροπή Corona, η οποία αποτελείται από εκατοντάδες γιατρούς, ιολόγους, ανοσολόγους, καθηγητές πανεπιστημίου – και δικηγόρους, συμπεριλαμβανομένου του Δρ Reiner Füllmich, συνιδρυτή της Επιτροπής, έχει ιδιαίτερες ανησυχίες ότι τα εν χρήσει για τον Κορωνοϊό εμβόλια (Pfizer, Moderna), μπορεί να περιλαμβάνουν νανοσωματίδια που θα μπορούσαν να είναι προσβάσιμα σε ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, δηλαδή  τα 5G και τα επόμενα 6G.
.
Αυτό ακριβώς προβλεπόταν στο σχεδιασμό της Ατζέντας ID2020, στο οποίο ο Bill Gates και η GAVI είχαν σημαντικό ρόλο, και στην περίπτωση αυτή το ID2020 θα μπορούσε να εμφυτευθεί με εμβόλιο και να είναι απομακρυσμένο από τους υπολογιστές, τα ρομπότ ή τους αλγορίθμους με σχέδιο EM (βλ. (βλ., στα γερμανικά “Wirkungsweise und Gefahren der aktuellen Corona-Impfungen in Deutschland mittels mit Nanopartikeln umhüllter mRNA-Impfstoffe – Corona Ausschuss Γερμανία 37th Conference” (31 Ιανουαρίου 2021)
.
Η έγκριση της Ατζέντας ID2020 πρέπει ακόμη να εγκριθεί από το Γερμανικό Ομοσπονδιακό Συμβούλιο, αλλά υπάρχει μικρή πιθανότητα το Συμβούλιο να την απορρίψει.
.
Η Ατζέντα 2020 στην Ελβετία
.
Ομοίως, στην Ελβετία, η Ατζέντα ID2020 – μια ηλεκτρονική ταυτότητα – που συνδέει τα πάντα με όλα τα στοιχεία του κάθε πολίτη θα έρθει σε λαϊκή ψηφοφορία στις 7 Μαρτίου 2021.
.
Και δεν είναι μόνο αυτό, η ελβετική κυβέρνηση θέλει να αναθέσει τη διαχείριση της Ατζέντας ID 2020 στον ιδιωτικό τομέα – απίστευτο!!! – Φαντάζεστε μια τράπεζα ή ασφαλιστική εταιρεία που εμπορεύεται (και πωλεί) τα δεδομένα σας!!!! – Απλά φανταστείτε τι θα συμβεί με τα προσωπικά σας στοιχεία – αδιανόητο.
.
Μακροπρόθεσμα – ποιος ξέρει για πόσο καιρό – όπως προβλέπει ο Bill Gates, οι ιδιότητες για μια ηλεκτρονική ταυτότητα – δηλαδή ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο (EMF) – θα εμφυτευθούν στο σώμα σας, είτε μαζί με ένα εμβόλιο – ίσως συμβαίνει ήδη με τα  τρυπήματα για τον Κορωνοιό,είτε ξεχωριστά με τη μορφή ενέσιμων νανο-τσιπ.
.
Οι πρώτες δοκιμές πραγματοποιήθηκαν στα μέσα του περασμένου έτους σε σχολικές τάξεις απομακρυσμένων χωριών στο Μπαγκλαντές.
.
Με τον εφησυχασμό των Ελβετών να είναι αυτός που είναι, είναι πολύ δυνατό, αν όχι πιθανό, η πρόταση της κυβέρνησης να γίνει δεκτή στις 7 Μαρτίου. Και μετά τι θα γίνει;
.
Είναι αυτή η αρχή της υιοθέτησης ψηφιοποίησης των πολιτών με την  Agenda ID2020 σε όλη την Ευρώπη, και στον κόσμο;
.
Ή – μπορεί ίσως άλλες χώρες της ΕΕ σιωπηρά  και κρυφά –χωρίς ερωτήσεις– να έχουν ήδη προβλέψει την εισαγωγή της Ατζέντας ID2020 στο Σύνταγμά τους.
.
Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα της  Ατζέντας 2020 – δείτε παρακάτω.
.
Η πανδημία Coronavirus COVID-19: Ο πραγματικός κίνδυνος είναι “Ατζέντα ID2020”
.
του Peter Koenig, 26 Απριλίου 2020
.
Μόλις κάθε πολίτης στον πλανήτη  (σύμφωνα με τον Bill Gates – περίπου 7 δισεκατομμύρια-συν) θα  φέρει εμφυτευμένο τσιπάκι ταυτότητας, ο έλεγχος μιας μικρής παγκόσμιας ελίτ θα είναι σχεδόν ολοκληρωμένος.
.
Με ηλεκτρομαγνητικό πεδίο και με κύματα EM 5G / 6G που επιτρέπουν εισόδους και πρόσβαση δεδομένων στο σώμα σας – ο έλεγχος κάθε ατόμου έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Το “σχεδόν” αναφέρεται στην προγραμματισμένη πρόσβαση στα εγκεφαλικά σας κύματα.
.
Αυτή υποτίθεται πως επιτυγχάνεται με διε-επαφή υπολογιστή με τον εγκέφαλο, που έχει μετατραπεί σε ηλεκτρομαγνητικό πεδίο EMF), έτσι ώστε να μπορεί να λάβει ψηφιακές εντολές που θα επηρεάσουν τη συμπεριφορά μας, ή μπορεί να απενεργοποιηθεί – RIP – όπως μπορεί να είναι πιο βολικό για την Παγκόσμια Μαφία.
.
Ας μην το αφήσουμε να συμβεί. 
.
Peter Koenig είναι γεωπολιτικός αναλυτής και πρώην Ανώτερος Οικονομολόγος στην Παγκόσμια Τράπεζα και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), όπου εργάστηκε περισσότερα από 30 χρόνια  για  το νερό και το περιβάλλον σε όλο τον κόσμο.
.
Διδάσκει σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ, της Ευρώπης και της Νότιας Αμερικής. Γράφει τακτικά για online περιοδικά και είναι ο συγγραφέας του Implosion – Ένα οικονομικό θρίλερ για τον πόλεμο, την περιβαλλοντική καταστροφή και την εταιρική απληστία? συν-συγγραφέας του βιβλίου  με την Cynthia
.
McKinney του “Όταν η Κίνα φτερνίζεται: Από το κλείδωμα Coronavirus στην παγκόσμια πολιτικο-οικονομική κρίση” .
.
Ο Peter Koenig είναι Ερευνητικός Συνεργάτης του Κέντρου Έρευνας για την Παγκοσμιοποίηση
.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube