Weather Icon
Ιστορία , Τουρκία 24 Φεβρουαρίου 2021

Εμετικός Ερντογάν! Πρόκληση με τη σφαγή των Ελλήνων στη Σμύρνη

Εμετικός Ερντογάν! Πρόκληση με τη σφαγή των Ελλήνων στη Σμύρνη

Προκλητικός λόγος χωρίς ιερό και όσιο από τον Τούρκο πρόεδρο

Σε σημερινή του ομιλία προς την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του, αναφέρθηκε στα «γεγονότα του 1922 στη Σμύρνη» και είπε ότι «είχε γίνει εισβολή και ομαδικές σφαγές» σημειώνοντας ότι οι κάτοικοι της Σμύρνης γνωρίζουν πολύ καλά τι συνέβη πριν 100 χρόνια. Πρόσθεσε δε ότι «χαλάσαμε τα όνειρά τους και παράλληλα θα χαλάσουμε και τα όνειρα παρόμοιων ενεργειών που γίνονται στα νοτιοανατολικά σύνορά μας».

Από τα πυρά του δεν γλίτωσε ούτε η Ευρώπη, καθώς, σε ένα παραληρηματικό σόου, την κατηγόρησε ότι είναι «στο ίδιο κρεβάτι με τρομοκρατικές οργανώσεις».

Ο Τούρκος πρόεδρος επιτέθηκε δριμύτατα κατά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποκαλώντας το «φασιστικό» κόμμα «που βαδίζει χέρι-χέρι με το φιλο-κουρδικό κόμμα από την Άγκυρα στην Κωνσταντινούπολη», ενώ υποσχέθηκε ότι θα πάρει εκδίκηση για τον θάνατο των 13 Τούρκων πολιτών που σκοτώθηκαν από το ΡΚΚ στην περιοχή Γκάρα του βόρειου Ιράκ κατά τη διάρκεια επιχείρησης του τουρκικού στρατού.

Δείτε επίσης:

Σάββας Καλεντερίδης για την εισβολή στο Αιγαίο: “Οι Τούρκοι θεωρούν το μισό πέλαγος δικός τους” – ΒΙΝΤΕΟ του γεωπολιτικού αναλυτή

 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube