Weather Icon
Κορωνοϊός - Covid-19 , Τουρκία 2 Ιανουαρίου 2021

Υπουργός Υγείας Τουρκίας: Ο μεταλλαγμένος υιός εντοπίστηκε στην Τουρκία

Υπουργός Υγείας Τουρκίας: Ο μεταλλαγμένος υιός εντοπίστηκε στην Τουρκία

Ο υπουργός Υγείας Fahrettin Koca (φώτο) ανακοίνωσε τα δεδομένα του κορωνοϊού την 1η Ιανουαρίου 2021 και επιβεβαίωσε ότι εντοπίστηκε ο μεταλλαγμένος υιός σε 15 άτομα στην Τουρκία.

Ο Koca ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, ότι “Έχουμε εντοπίσει 1.908 ασθενείς σήμερα. Ο αριθμός των ενεργών περιπτώσεων και ο αριθμός των σοβαρών ασθενών συνεχίζει να μειώνεται. Οι απώλειές μας έχουν αρχίσει να μειώνονται. Οι απώλειές μας θα μειωθούν λόγω της μείωσης του αριθμού των σοβαρών ασθενών. Πιστεύω ότι η καταστροφική επίδραση της επιδημίας θα μειωθεί.”

212 ασθενείς πέθαναν τις τελευταίες 24 ώρες, ανάρρωσαν 14 χιλιάδες 110 ασθενείς. Ο συνολικός αριθμός των τεστ ήταν 24 εκατομμύρια 662 χιλιάδες 670, ο συνολικός αριθμός των περιπτώσεων με τον υιό ήταν 2 εκατομμύρια 220 χιλιάδες 855, ο συνολικός αριθμός των θανάτων ήταν 21 χιλιάδες 93, ο συνολικός αριθμός των σοβαρών ασθενών ήταν 3.000 891, το ποσοστό πνευμονίας στους ασθενείς ήταν 3,8% και ο συνολικός αριθμός των αναρρωσάντων ήταν 2 εκατομμύρια 114 χιλιάδες 760.

Όσον αφορά τον μεταλλαγμένο υιό, σε άλλη ανάρτησή του ο Τούρκους υπουργός Υγαίας αναφέρει:

“Στις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε άτομα που ήλθαν στην Τουρκία, εντοπίστηκε ο μεταλλαγμένος υιός σε 15 άτομα, τα οποία τέθηκαν υπό έλεγχο. Οι είσοδοι στη χώρα από την Αγγλία διακόπηκαν προσωρινά.”

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube