fbpx
Weather Icon
Απόψεις , Κορωνοϊός - Covid-19 19 Ιανουαρίου 2021

Προβληματικές εποχές 

Προβληματικές εποχές 

Φωτογραφία από το Shutterstock (11596506n) Η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών Nancy Pelosi (Δημοκρατική από τη Καλιφόρνια), λαμβάνει το εμβόλιο Pfizer-Biontech COVID-19 στο αμερικανικό Capitol Building στην Ουάσιγκτον στις 18 Δεκεμβρίου 2020.

Η χρήση μερικών συνοπτικών εκθέσεων που εκπονήθηκαν από κυβερνητικές υπηρεσίες από χώρες εκτός της σφαίρας επιρροής του ΝΑΤΟ για την κρίση της C-19 αποκαλύπτει αρκετά αξιοσημείωτες πληροφορίες σχετικά με τον δημοσιευμένο εμβολιασμό ορισμένων δημόσιων προσώπων, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων αρχηγών Κρατών και κυβερνήσεων.

Σε μια έκθεση πέντε σελίδων, μια κυβερνητική υπηρεσία μιας χώρας του Λεβάντε ισχυρίζεται ότι ορισμένοι πολιτικοί ηγέτες έχουν γίνει απλοί πράκτορες που προωθούν νέα προϊόντα από μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες μέσω εκστρατειών δημοσίων σχέσεων. Η έκθεση αναφέρει εν προκειμένω τον βασιλιά του Χασεμιτικού Βασιλείου της Ιορδανίας και τον Ισραηλινό πρωθυπουργό. 

Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου, πρωθυπουργός του Ισραήλ (AFP)

Ο Βασιλιάς Αμπντουλάχ ΙΙ της Ιορδανίας (Φωτογραφία: Youssef Allan / AFP)
Η Nancy Pelosi, πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών (Δημοκρατικό Κόμμα)
Ο Mike Pence, απερχόμενος Αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών
Ο Τζο Μπάιντεν έκανε το εμβόλιο της γρίπης
Η Καμάλα Χάρις, κάνει το ίδιο …
Η βασίλισσα Ελισάβετ Β ‘και ο σύζυγός της
Η Βασίλισσα της Δανίας

Άλλες προσωπικότητες, όπως ο Πάπας Φραγκίσκος, έλαβαν επίσης ένα από τα διάσημα εμβόλια κατά του νέου κορωνοϊού. Χωρίς να αναφερόμαστε σε καμία έκθεση, είναι σαφές ότι το κίνητρο πίσω από αυτούς τους δημόσιους εμβολιασμούς συνδέεται άμεσα με την πρόκληση ενός φαινομένου προσομοίωσης που εκμεταλλεύεται το φυσικό μιμητισμό των ανθρώπων. Η πρωτοβουλία στοχεύει, μεταξύ άλλων στόχων, στη μείωση των φυσικών ανησυχιών των πληθυσμών έναντι νέων εμβολίων που βασίζονται σε ελάχιστα γνωστές τεχνικές όπως το mRNA που προορίζεται να καταπολεμήσει μια ακόμη λιγότερο κατανοητή ασθένεια που δεν φαίνεται να έχει παραδώσει όλα τα μυστικά της.
.
Περισσότερο από ένα χρόνο μετά την εμφάνιση του νέου κορωνοϊού, φαίνεται ότι αυτός ο διαρκώς μεταλλαγμένος φορέας δεν είναι παρά μόνο μια νέα παραλλαγή γρίπης με λίγο πιο σοβαρές και μερικές φορές απρόβλεπτες επιπτώσεις, καθώς περιλαμβάνει σε ορισμένες περιπτώσεις ένα σοκ κυτοκίνης, και πολύ ελάχιστα γνωστές επιδράσεις στους πνευμονικό και εγκεφαλικό ιστό. Χοντρικά, πρόκειται για ένα νέο είδος γρίπης.
.
Χωρίς να θέλομε να είμαστε κυνικοί, αυτός ο φορέας φαίνεται να είναι το όνειρο όλων των φαρμακευτικών εταιρειών λόγω της μεταβαλλόμενης φύσης των ιών της οικογένειας των κορωνοϊών.
.
Όλη αυτή η χειραγώγηση γύρω από τη γρίπη της C19 εφαρμόστηκε για σκοπούς κοινωνικοοικονομικού και πολιτικού ελέγχου. Επέτρεψε την μείωση του πεδίου των ατομικών και συλλογικών ελευθεριών στις περισσότερες χώρες του κόσμου, εμβάθυνε το κοινωνικό χάσμα, έκρυψε την πτώχευση του διεθνούς οικονομικού μοντέλου, επηρέασε την παγκόσμια γεωπολιτική και έπαιξε ρόλο στη σύγκρουση στην κορυφή της εξουσίας των ΗΠΑ.
.
Όλα αυτά για μια γρίπη! Και οι άνθρωποι συνεχίζουν να φορούν μάσκες από ύφασμα ή χαρτί (ανθρώπινα φίμωτρα) και να συμπληρώνουν “άδειες εξόδου” (η γελοιότητα δεν σκοτώνει)…
.
Ζούμε σε ταραγμένους καιρούς.
.
Stratégika51 
.

σχετικά άρθρα