Weather Icon
Εθνική Άμυνα , Εξοπλισμοί 15 Ιανουαρίου 2021

Ένωση Αποστράτων (Ε.Α.Α.Σ.) για τους εξοπλισμούς: Επιτέλους ξυπνήσαμε!

Ένωση Αποστράτων (Ε.Α.Α.Σ.) για τους εξοπλισμούς: Επιτέλους ξυπνήσαμε!
Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ξηράς (Ε.Α.Α.Σ.) εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, μετά την ψήφιση από τη βουλή του νομοσχεδίου που αφορά την προμήθεια 18 μαχητικών αεροσκαφών Rafale, για την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία.
Στην ανακοίνωση η Ε.Α.Α.Σ. συγχαίρει την κυβέρνηση αλλά και τα άλλα κόμματα που ψήφισαν το νομοσχέδιο.
Η ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
Επιτέλους ξυπνήσαμε!
Επιτέλους ξυπνήσαμε και  υλοποιούνται τα εξοπλιστικά προγράμματα, για κάλυψη επιτακτικών αναγκών των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας.
Η Ε.Α.Α.Σ. συγχαίρει την κυβέρνηση καθώς και την ευρεία κοινοβουλευτική πλειοψηφία που στήριξε την απόφαση να προμηθευτεί η χώρα μας 18 μαχητικά αεροσκάφη Rafale, των οποίων τα φτερά θα αγκαλιάσουν τον εναέριο χώρο της πατρίδας μας και τα όπλα τους θα προστατεύσουν την Ελλάδα από κάθε επιβουλή.
Η προστασία των εθνικών συμφερόντων και η διαφύλαξη της ειρήνης είναι εφικτές μόνο αν κάποια χώρα μπορεί να τα επιβάλλει και τα συγκεκριμένα μαχητικά αεροσκάφη αποτελούν πολλαπλασιαστή ισχύος.  
Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων – Ε.Α.Α.Σ.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube