REAL TIME |

Weather Icon
Ιράκ 31 Ιανουαρίου 2021

Δέκα υψηλόβαθμα στελέχη του ISIS κατεστάλησαν από τον Ιρακινό Στρατό

Δέκα υψηλόβαθμα στελέχη του ISIS κατεστάλησαν από τον Ιρακινό Στρατό

Χωριανόπουλος Άγγελος

Ο εκπρόσωπος της Επιχείρησης Inherent Resolve του Διεθνούς Συνασπισμού, Συνταγματάρχης, Wayne Marotto, έγραψε στο Twitter την Παρασκευή, τις λεπτομέρειες της δολοφονίας του ηγέτη του Ισλαμικού Κράτους (ISIS / ISIS / IS / Daesh) στο Ιράκ, Abu Yasir Al-Issawi.

«Ο Abu Yasir, ο ανώτερος ηγέτης του Daesh στο Ιράκ, σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια αεροπορικής επίθεσης κοντά στο Kirkuk, 27 Ιανουαρίου 2021. Η επιχείρηση είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο 10 τρομοκρατών Daesh. Ο θάνατος του Yasir είναι ένα σημαντικό πλήγμα στις προσπάθειες αναβίωσης του Daesh στο Ιράκ », δήλωσε ο συνταγματάρχης Marotto. «Ο Συνασπισμός θα συνεχίσει να απομακρύνει βασικούς ηγέτες από το πεδίο της μάχης για να υποβαθμίσει την τρομοκρατική οργάνωση.

Ο Ιρακινός πρωθυπουργός, Μουσταφά Αλ-Καζέμι, ανακοίνωσε τη δολοφονία του Αμπού Γιασίρ Αλ-Ισσάουι, αναπληρωτή ηγέτη της τρομοκρατικής οργάνωσης, σε μια επιχείρηση ποιοτικής συλλογής πληροφοριών.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube