Weather Icon

Ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του Χραντ Ντινκ, υπουργός εσωτερικών της Τουρκίας. Να το έχουμε υπ’ όψιν…

Ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του Χραντ Ντινκ, υπουργός εσωτερικών της Τουρκίας. Να το έχουμε υπ’ όψιν…

Ο δολοφόνος του Χραντ Ντινκ, τη στιγμή της σύλληψής του, με την τουρκική σημαία, μπροστά από ρήση του Μουσταφά Κεμάλ, που λέει ότι “Τα τουρκικά εδάφη είναι ιερά και δεν διαμελίζονται”. Οι δυο άλλοι είναι αξιωματικοί των τουρκικών αρχών ασφαλείας. Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε για να καθαγιαστεί ο δολοφόνος στη συνείδηση του τουρκικού έθνους! Η υπουργοποίηση του ηθικού αυτουργού της δολοφονίας έγινε για τον ίδιο λόγο. Για να δοθεί το μήνυμα ότι το κράτος στηρίζει τους δολοφόνους που σκοτώνουν για την …τουρκική πατρίδα. Δεν έχει αλλάξει τίποτα στην Τουρκία τελικά!

Πρώτη δημοσίευση τις 3 Φεβρουαρίου 2013

του Σάββα Καλεντερίδη

Ο Χραντ Ντινκ δολοφονήθηκε από το τουρκικό κράτος στις 19 Ιανουαρίου 2007 στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Αρμένιος δημοσιογράφος ήταν ο εκδότης της εβδομαδιαίας εφημερίδας AGOS  που εκδίδεται στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Χραντ Ντινκ είχε αποκαλύψει στην εφημερίδα του ότι η Σαμπιχά Γκιοκτσέν, θετή κόρη του Μουσταφά Κεμάλ, ήταν ορφανή Αρμένια, που είχε χάσει τους γονείς της στα γεγονότα της Γενοκτονίας των Αρμενίων από τους Τούρκους, το 1915-1923.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Σαμπιχά Γκιοκτσέν ήταν η πρώτη γυναίκα πιλότος στην Τουρκία και οι μηχανισμοί του τουρκικού κράτους της είχαν αποδώσει ικανότητες υπερανθρώπου, που οφείλονταν στην τουρκική της καταγωγή, καθότι, σύμφωνα με τη θεωρία του Κεμάλ, οι Τούρκοι είναι ένα ανώτερο έθνος!

Οπότε, η αποκάλυψη της αλήθειας για την καταγωγή της, απεκάλυπτε ένα τεράστιο ψέμα του ίδιου του Μουσταφά Κεμάλ προς τον τουρκικό λαό και αποκαθήλωνε τη θεωρία περί ανωτερότητας του τουρκικού έθνους!

Ο Χραντ Ντινκ έκανε έγκλημα καθοσιώσεως, γι’ αυτό έπρεπε να τιμωρηθεί.

Πρώτα τον κάλεσαν στο γραφείο του Αντινομάρχη Κωνσταντινούπολης, όπου παρουσία του κ. Αντινομάρχου, δυο στελέχη της ΜΙΤ τον προειδοποίησαν ότι τέτοια δημοσιεύματα μπορεί να οπλίσουν το χέρι κάποιου ακραίου!

Και ώ του θαύματος, ο ακραίος βρέθηκε μετά από λίγο καιρό και μάλιστα με όπλο στο χέρι, που πυροβόλησε τον Χραντ Ντινκ και τον ξάπλωσε νεκρό στο οδόστρωμα, στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης.

Ο ακραίος ήταν ένας ανήλικος από τα περίχωρα της Τραπεζούντας, που στρατολογήθηκε από πράκτορα των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών.

Μην κουράζεστε, εκτός από τον ανήλικο, που αναμένεται να βγει από τη φυλακή ακριβώς γιατί ήταν ανήλικος, κανείς άλλος δεν τιμωρήθηκε, ούτε τα στελέχη της ΜΙΤ, ούτε ο Αντινομάρχης Κωνσταντινούπολης.

Όσο για τον Νομάρχη, τον κύριο Muammer Güler, αυτόν τον προήγαγε ο κ. Ερντογάν σε Υπουργό Εσωτερικών.

Αυτά για να ξέρουμε τι μας γίνεται και τι μας περιμένει κύριοι της κυβέρνησης και του ελληνικού κράτους!

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube