REAL TIME |

Weather Icon
Τουρκία 8 Ιανουαρίου 2021

Άγρια ήθη στην Τουρκία: Η οικογένεια έσφαξε την κόρη, που το είχε σκάσει, έσφαξαν και βίασαν τον εραστή της

Άγρια ήθη στην Τουρκία: Η οικογένεια έσφαξε την κόρη, που το είχε σκάσει, έσφαξαν και βίασαν τον εραστή της

Μια 24χρονη γυναίκα, η Βιλντά Ινσέ, ενώ είχε παντρευτεί τον εξάδελφο που της είχε προξενέψει με το ζόρι η οικογένειά της, το έσκασε με τον εραστή της, Οσμάν Τσελίκ πριν δύο περίπου μήνες. Η οικογένεια της κοπέλας αν και έψαχνε το ζευγάρι δεν κατάφερε να το εντοπίσει μέχρι που έκανε την εμφάνισή του στο χωριό  για να παραβρεθεί σε ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτυ. Όταν η οικογένεια της κοπέλας έμαθε πως το ζεύγος βρισκόταν στο Kaman, το προσκάλεσε στην οικία της με πρόφαση τη συμφιλίωση.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, όταν το ζευγάρι πήγε στο πατρικό σπίτι της κοπέλας, εκείνη οδηγήθηκε στο μπάνιο όπου και εσφαγιάσθη. Εν συνεχεία, μέλη της οικογένειας, ξεγύμνωσαν τον σύντροφό της και αφού τον βίασαν, τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου.

Οι δράστες τοποθέτησαν τα θύματα στη μπανιέρα έτσι ώστε να μην υπάρχει αίμα στο πάτωμα. Αφού τους σκότωσαν, μετέφεραν τα πτώματα τους σε ένα σημείο έξω από το χωριό όπου και τα έθαψαν.

Όμως, οι συγγενείς του Οσμάν Τσελίκ στην προσπάθειά τους να επικοινωνήσουν με τον νέο, απευθύνθηκαν στην αστυνομία.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την προσαγωγή της οικογένειας της άτυχης κοπέλας. Κατά την ανάκριση οι θύτες ομολόγησαν τις δολοφονίες και κατέδειξαν το μέρος στο οποίο είχαν θάψει τα πτώματα.

Σύμφωνα με δήλωση της αστυνομίας, συνελήφθησαν ο πατέρας και ο αδερφός του θύματος καθώς και ο εξάδελφος τον οποίο είχε αναγκαστεί να παντρευτεί. Επίσης, στα χέρια των αστυνομικών αρχών βρίσκονται άλλοι δύο συγγενείς της νεαρής γυναίκας. Οι έρευνα βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

Μετάφραση: Γιάννης Λιναρδάτος

Πηγή: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube