REAL TIME |

Weather Icon

Τουρκία : «Μαύρο» σε τηλεοπτικό σταθμό μετά από 26 ημέρες λειτουργίας έριξε ο Ερντογάν

Τουρκία : «Μαύρο» σε τηλεοπτικό σταθμό μετά από 26 ημέρες λειτουργίας έριξε ο Ερντογάν

«Μαύρο» μέσα σε μόλις 26 ημέρες λειτουργίας έριξε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε έναν τουρκικό τηλεοπτικό σταθμό με την αιτιολογία ότι μετέδωσε ζωντανά τη συνεδρίαση της ΚΟ του φιλοκουρδικού κόμματος HDP, όπως έκανε με τις συνεδριάσεις όλων των κοινοβουλευτικών ομάδων.

Ούτε μήνα δεν άντεξε το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο OLAY TV, του οποίου ο ιδιοκτήτης δήλωσε ότι δεν αντέχει στις πιέσεις της κυβέρνησης.

Λίγο πριν το τέλος της εκπομπής οι δημοσιογράφοι συγκεντρώθηκαν στο πλατό χειροκροτώντας συγκινημένοι τους τηλεθεατές και μετά έπεσε το «μαύρο», πλάνα που προκάλεσαν αντιδράσεις στην Τουρκία.

Λίγο πριν το «μαύρο» ο γενικός διευθυντής του OLAY TV Σουλεϊμάν Σαϊλάρ εμφανίστηκε στο δελτίο του καναλιού, και δήλωσε ότι ο ιδιοκτήτης, επιχειρηματίας Τσαβίτ Τσαγλάρ, δεχόταν μεγάλες πιέσεις, ενώ η τηλεπαρουσιάστρια Ν. Μεγκιού τόνισε πως αυτό που συμβαίνει «είναι αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία της τουρκικής τηλεόρασης».

«Το αμάρτημα για το μαύρο είναι αυτών που ασκούν πιέσεις, δεν είναι δικό μας» απάντησε ο Σαϊλάρ.

ΠΗΓΗ: in.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube