Weather Icon
Συρία , Τουρκία 13 Δεκεμβρίου 2020

Συνεχίζονται οι τρομοκρατικές επιθέσεις από φιλότουρκους στις περιοχές της Συρίας-Μία γυναίκα νεκρή και δύο τραυματίες

Συνεχίζονται οι τρομοκρατικές επιθέσεις από φιλότουρκους στις περιοχές της Συρίας-Μία γυναίκα νεκρή και δύο τραυματίες

Ακτιβιστές του SOHR έχουν καταγράψει τον τραυματισμό δύο αμάχων, αφού άγνωστοι ένοπλοι άνοιξαν πυρ με πολυβόλο σε πολιτικό λεωφορείο στο δρόμο μεταξύ Ιθεργιά και Αλ-Ρακκάχ, όπου το λεωφορείο κατευθυνόταν από την Αλ-Χασάκα στη Δαμασκό.

Πηγές του SOHR ανέφεραν νωρίτερα σήμερα ότι μια γυναίκα βρέθηκε νεκρή και πεταμένη μέσα σε ένα πηγάδι νερού στο χωριό Τζαμπ αλ-Γκουλί, το οποίο βρίσκεται υπό τον έλεγχο των δυνάμεων του καθεστώτος στη δυτική ύπαιθρο της Αλ-Ρακκάχ. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί πληροφορίες για την ταυτότητα των δολοφόνων, ενώ αναφορές ανέφεραν ότι φιλότουρκοι πολιτοφύλακες συμμετείχαν στο έγκλημα.

Τον περασμένο μήνα, ακτιβιστές του SOHR ανέφεραν ότι πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων δύο αξιωματικοί του καθεστώτος και νομιμόφρονες τραυματίστηκαν από έκρηξη νάρκης που φυτεύτηκε από μέλη του Ισλαμικού Κράτους στην περιοχή Ταλ Σαλάμι στην ανατολική επαρχία Χάμα.

Μετάφραση Χωριανόπουλος Άγγελος

πηγή: SOHR

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube